Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Programma niet standaard instaleren

None
3 antwoorden
  • hoi, mijn HD is opgedeeld in C,D, en F, C voor het besturings systeem XP-prof. D voor programmas en F voor Data.
    Bij veel progr. kun je kiezen voor de niet standaard instalatie onder C:/program files, maar bij enkele lukt dit niet, terwijl ik deze op D wil hebben, is het mogelijk dit in het register te veranderen ?
    Gaarne tips bvd groeten fatman :D
  • Wordt een hele heikele klus om dit handmatig in het register te gaan aanpassen. Je wilt niet weten op hoeveel plaatsen programmaonderdelen en -verwijzingen het register teisteren.

    Er zijn programmas die de hele program filesgroep naar een andere partitie/schijf kunnen omzetten. Die alle verwijzingen zo omzetten dat alles als voorheen werkt, maar nu niet op partitie A maar op B. Ik had er laatst een topicdiscussie over waarbij het eindresultaat van de omzetting perfekt werkte. Kan de discussie helaas zo even niet terugvinden.
  • Je kunt het wel aanpassen met tweakui. Ik betwijfel of het zoveel problemen oplevert. Het wordt alleen gebruikt voor nieuwe programma's. Aanwezige software blijft ongewijzigd.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.