Vraag & Antwoord

OS Windows

Fout bij Windows (VISTA) update

Anoniem
KAPE
1 antwoord
 • Mijn PC met VISTA probeert telkens bij het afsluiten een zg essentiële beveiligingsupdate (KB929729) te installeren. En telkens weer mislukt dit met foutcode 643. Zoeken bij Microsoft levert wel dergelijke fouten op bij XP Er staat het volgende:

  Wanneer u een beveiligingsupdate die wordt beschreven in het beveiligingsbulletin probeert te installeren op een computer met Microsoft .NET Framework 2.0, reageert de computer niet meer of wordt de volgende foutcode weergegeven:
  0x643


  Oplossing
  Voordat u een beveiligingsupdate kunt installeren, moet u .NET Framework versie 2.0 verwijderen en opnieuw installeren. Ga hiervoor als volgt te werk:1. Verwijder alle bestaande versies van .NET Framework van de computer met behulp van het onderdeel Software in het Configuratiescherm. Verwijder ook alle bètaversies van .NET Framework van de computer.
  2. Start de computer vervolgens opnieuw op.
  3. Ga naar de volgende Microsoft-website om .NET Framework 2.0 te installeren:
  http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe (http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe)
  4. Start de computer opnieuw op nadat de installatie is voltooid.
  5. U moet de beveiligingsupdate opnieuw installeren nadat u .NET Framework 2.0 opnieuw hebt geïnstalleerd

  Tot zover Microsoft. Bij VISTA zit Framework 3.0 Dus gaat bovenstaande oplossing niet op als het al een oplossing is voor mijn probleem.

  Iemand een suggestie?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord