Vraag & Antwoord

OS Windows

3D-Flip werkt niet?

3 antwoorden
  • Jah ik heb dus recentelijk Vista (en een nieuwe pc) aangeschaft, nu dacht ik van cool 3d-flippen, alleen ik kreeg gewoon het 'oldskool' ALT-TAB-venster van XP. Nu ben ik gaan googelen, en ben ik erachter gekomen dat 3d-flip alleen mogelijk is met 'Aero-glass' ofzo.. en dat zit bij Vista Home Premium, en laat ik dat nou op me pc hebben staan! Van de instellingen ben ik ook niks wijzer geworden, en me videokaart (8800 GTS 640 MB) moet het toch aankunnen neem ik aan? Weet iemand hier meer over...?
  • Mijn computer voldoet aan de minimale vereisten maar ik kan Windows Aero nog steeds niet krijgen. Kan ik nog iets andere doen? Ja. Zorg ervoor dat de kleur is ingesteld op 32 bits, de vernieuwingsfrequentie voor het beeldscherm is ingesteld op meer dan 10 hertz, het thema is ingesteld op Windows Vista, het kleurenschema is ingesteld op Windows Aero en transparantie van vensterkaders is ingeschakeld.
  • [quote:04e2c7c7e2="PC1"]Mijn computer voldoet aan de minimale vereisten maar ik kan Windows Aero nog steeds niet krijgen. Kan ik nog iets andere doen? Ja. Zorg ervoor dat de kleur is ingesteld op 32 bits, de vernieuwingsfrequentie voor het beeldscherm is ingesteld op meer dan 10 hertz, het thema is ingesteld op Windows Vista, het kleurenschema is ingesteld op Windows Aero en transparantie van vensterkaders is ingeschakeld.[/quote:04e2c7c7e2] Hij doet het! Ik ging naar 'Vormgeving' om te kijken of ik daar m terug kon zetten naar 32 bits, stond ie daar op 'Windows Vista' en dr was nog een optie 'Windows Aero' , die gekozen en hij doet het :-). Hij kan dicht!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.