Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Office 2007 upgrade: Office 2003 nog aanwezig

None
14 antwoorden
 • Hallo,

  Na de installatie van de Office Pro 2007 upgrade, blijkt dat mijn vorige Office Pro 2003 en de bijbehorende Proofing Tools nog steeds in de lijst met geïnstalleerde software staan. Bij de programmabestanden is er ook nog steeds een map met versie 2003 met bestanden.
  Klopt dit, of is er iets niet goed gegaan bij de upgrade? Office 2007 werkt overigens zonder probleem..
 • Heb vandaag ook Office 2007 geinstalleerd, (voorheen office 2003) maar bij mij is netjes Office 2007 te zien bij geinstaleerde software…

  Kan verder ook geen 2003 mappen meer vinden…

  succes!
 • 'k heb het ook gehad: 2007 werd gewoon nààst 2003 gezet. Ik heb toen gewoon de 2003-map gewoon hernoemd (een lettertje bij-gegeven zodat ik ze later nog zou herkennen), een tijdje de kat uit de boom gekeken en nadien die map gewoon gewist.

  Hierna met een goede regcleaner erover gegaan en geen problemen gehad.
 • Bedankt voor de reacties..Het blijft dus een duistere zaak. Ik denk dat ik eerst eens een image ga maken en daarna 2003 via Verwijderen software eraf haal. Daarna zien wat er gebeurt en kan ik desnoods met de image weer terug…
 • Op die manier heb ik het een paar maand geleden ook gedaan :)
 • En? Heb je de image weer terug moeten zetten, of loopt het nog steeds goed op je computer met 2007 en zonder 2003?
  Zonder gekheid, ik vind het toch slordig hoor dat een upgrade zonder iets te melden er gewoon naast wordt geïnstalleerd. Je zou toch op zijn minst een schermpje verwachten, dat je vertelt dat je eventueel weer terug kunt naar de vorige versie…Ach…
 • enfin: bij mij loopt het sinds die tijd gewoon goed.

  Als ik het mij goed herinner heb ik mogelijk die 2003 ook manueel verwijderd (zonder uninstall) en daarna gewoon een goede regcleaner erover laten lopen - 'k herinner het mij niet zo precies. Hoe dan ook 2007 loopt iig goed.
 • Ik heb Office 2003 inmiddels succesvol verwijderd van mijn PC via Control Panel -> Add/Remove Software.
  Echter, in de Program Files bevinden zich na het verwijderen van 2003 in de Submap Office nog steeds een aantal submappen genaamd Office, Office 11 en Office 12 met daaronder schijnbaar gelijknamige submappen zoals Clipart, Add-ins e.d. Het lijkt me dat die eerste twee overgebleven mappen zijn van vorige versies. De derde map (Office 12) ben ik niet zeker van. Wie weet of deze map onderdeel uitmaakt van Office 2007?
 • Kan je makkelijk controleren: hernoem die mappen gewoon vb Office naar 'Office oud' en zie het een tijdje aan.

  Loopt je 2007 zoals het hoort, dan kieper je ide mappen nadien overboord.

  Ter vergelijking: ik heb alleen deze: [img:782aef1a65]http://i13.tinypic.com/4yqpeh1.jpg[/img:782aef1a65]
 • Hallo,

  Ik heb nu dezelfde mappen in mijn systeem, uitgezonderd de OfficeUpdate11. Zo te zien zijn dat installatiebestanden. Misschien heeft dat te maken met de wijze van installeren. Ik heb direct vanaf de CDROM geïnstalleerd. Waarschijnlijk zal ik steeds de CDROM bij de hand moeten houden als ik nieuwe componenten ga installeren. Jij hebt die al op de schijf staan.
 • Ach ja, je merkt het wel. Maar volgens mij mogen die andere mappen er af. Nu, dàt merk je dan ook nog wel als je ze eerst hernoemt.
  succes!
 • hej, ik ken niet zo veel van pc's maar ik heb office 2003 en ik vraag mij af of ik mijn office gewoon kan upgraden naar 2007 , gewoon ergens een upgrade downloaden van microsoft en installeren ? of moet je echt een hele nieuwe office 2007 kopen voor 160 euro ?
 • Eén keer posten is meer dan genoeg
 • srry maar ik ben zo lang aan het zoeken dat ik bijna depressief ben maar ik zal het onthouden

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.