Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows messenger

Anoniem
_DY_
2 antwoorden
  • Hoi allemaal,

    Ik dacht opeens laat ik eens proberen of de windows messenger die standaard bij XP wordt geleverd het nog doet. Dit blijkt niet het geval te zijn. Kan geen verbinding maken. Ook als ik me firewall uitschakel lukt dat niet. Als je dan verder het hulpprogramma volgt blijkt het dan de versie te oud is en dat er een nieuwe gedownload moet worden (de versie moet hoger zijn dan 5.0). Ik heb nu deze site gevonden:

    http://www.microsoft.com/downloads/d…displaylang=nl

    Daar kan ik dus versie 5.1 downloaden. Maar voordat ik dat doe vraag ik me af of het dan nog steeds als apart programma op je computer komt. M.a.w. verlies ik dan niet me normale msn messenger (heb 7,5). Want als dat het geval is hoeft het niet. En ja ik kan het natuurlijk altijd proberen, maar ik dacht ik vraag het eerst even :wink: Anders ben ik ook mijn emoticons kwijt enzo. Alvast bedankt :D
  • Ik heb zelf ook Windows Messenger v5.1 en MSN Messenger v7.5 naast elkaar geïnstalleerd, en Windows Messenger blijft keurig uitgeschakeld totdat ik hem zelf opstart. Updaten kan dus geen kwaad.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.