Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

net.framework update

Anoniem
KAPE
11 antwoorden
 • Hallo allemaal, ik krijg een update binnen, microsoft.net framework versie 1.1 service pack 1, alleen ik kan hem niet installeren, krijg melding kan niet geinstalleerd worden, ik heb windows xp.
 • Dit al geprobeerd?
 • ik heb alle stappen geprobeerd maar werkt niet, krijg melding er is geen net.framework sp geinstalleerd in u computer, terwijl het wel geinstalleerd is.
 • Voordat u een beveiligingsupdate kunt installeren, moet u .NET Framework versie 2.0 verwijderen en opnieuw installeren.

  Ga hiervoor als volgt te werk:
  1. Verwijder alle bestaande versies van .NET Framework van de computer met behulp van het onderdeel Software in het Configuratiescherm.
  2. Start de computer vervolgens opnieuw op.
  3. Ga naar de volgende Microsoft-website om .NET Framework 2.0 te installeren:
  http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe
  4. Start de computer opnieuw op nadat de installatie is voltooid.
  5. U moet de beveiligingsupdate opnieuw installeren nadat u .NET Framework 2.0 opnieuw hebt geïnstalleerd
 • het is niet gelukt, vreemd
 • Heb je ook enig idee waar het fout gelopen is. Is er een speciaal iets dat je niet kan uitvoeren of dat foutmeldingen geeft ?
 • als ik de netframework 2.0 uit de software wilt verwijderen krijg ik de melding.

  the uninstall cannot continue it might affect other applicatons that are installed. for more information see http://support.microsoft.com/support/kb/articles/q312/5/00.asp
 • Heb je dan ook de aanbevolen oplossing van MS uitgevoerd. Eerst de .NET Framework 3.0 uninstallen en dan pas de versie 2.0 ? En anders proberen met Windows Installer Clean Up : hier te downloaden - http://support.microsoft.com/kb/290301/nl
 • netframework. 2.0 is uit de lijst verwijderd, maar kan nog steeds 1.1 sp1 niet installeren.
 • Als ik jou was zou ik zelfs geen poging meer doen om de versie 1.1 (en zijn updates) van .NET Framework te installeren. Met de versie 2.0 en 3.0 (voor Vista en met enkele aanpassingen voor XP) zal je zeker alle applicaties en programma's die .NET Framework nodig hebben kunnen draaien. Persoonlijk heb ik al lange tijd die 1.1 van mijn PC gezwierd en er is nog nooit een toepassing geweest die er naar gevraagd heeft.
 • ik heb net.framework 3.0 geinstalleerd, krijg nog steeds update binnen, volgens mij ligt aan het windows cd, het is pas geformateerd

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.