Vraag & Antwoord

OS Windows

PC start langzaam op,, waar zit het probleem?

Anoniem
gerben
3 antwoorden
  • [quote:76093b7bd0="azie"]Zone alarm kan best de boosdoener zijn. Start je pc een paar keer op zonder ZA mee te laten opstarten en kijk dan eens of het een stuk sneller gaat. Dan weet je het zeker. Ik heb ZA vorig jaar van mijn pc afgegooid vanwege dat trage gedoe en andere problemen. Gebruik nu de standaard windows alarm + de AVG virusscanner. Maar ik hebruik mijn pc niet echt veel.[/quote:76093b7bd0]

    thnx, straks es proberen en als het daar aan ligt welke scanner kun jij me dan aanbevelen die niet zoveel geheugen gebruikt? Nod32 ofzo?
  • Hallo,

    Sinds enige tijd start mijn PC erg traag op en omdat ik zelf nogal weinig geduld heb wil ik dat dit verdwijnt. Zelf heb ik het idee dat het aan mijn virusscanner/firewall ligt ik heb ZoneAlarm Internet Security. Is het bekend dat deze Virusscanner veel geheugen in beslag neemt? of zit de oorzaak toch ergens anders? Ik heb met TuneUp Utilities veel programma's die onnodig waren uitgezet en ik heb al vanalles gedaan. Ligt het dan toch aan ZoneAlarm en kan ik dan het beste Nod32 nemen als vervanger? ik heb altijd liever alles in 1(virusscanner/firewall enz.)

    Alvast bedankt,
  • Zone alarm kan best de boosdoener zijn. Start je pc een paar keer op zonder ZA mee te laten opstarten en kijk dan eens of het een stuk sneller gaat. Dan weet je het zeker. Ik heb ZA vorig jaar van mijn pc afgegooid vanwege dat trage gedoe en andere problemen. Gebruik nu de standaard windows alarm + de AVG virusscanner. Maar ik hebruik mijn pc niet echt veel.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.