Vraag & Antwoord

OS Windows

IE7 werkt niet na updaten

Anoniem
webb06
9 antwoorden
 • Ik zit met een groot probleem!!!

  Na een update (ik weet echt niet welke) doet mijn IE7 het niet meer, deze kan zogenaamd geen verbinding meer maken met internet. Ik kan volop internetten met Opera of firefox maar IE7 doet het niet.

  Ik heb geprobeerd om IE7 te wissen zodat IE6 ik het kon proberen met IE6, maar deze doet het dan ook niet. Als ik dan IE7 weer opnieuw installeer dan werkt het nog steeds niet. Ik heb gelezen op één andere site dat updates KB933566, KB935839 en KB935840 voor problemen kunnen zorgen maar deze staan geen van alle geïnstalleerd op mijn PC.

  Persoonlijk denk ik dat het aan een of andere update voor IE7 of XP ligt.

  Weet iemand wat dit kan zijn of wat ik kan doen? Of weet iemand een of andere manier om IE7 geheel met updates en al te wissen?

  Alvast bedankt,
  Bee
 • [quote:006bec6dd9="Bee"]Of weet iemand een of andere manier om IE7 geheel met updates en al te wissen? [/quote:006bec6dd9] Al gaat deze topic over IE7 RC zijn de eerste twee links uit mijn bericht wellicht bruikbaar http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=165945&highlight=
 • Op zich heb ik geen problemen ondervonden om hem te verwijderen, ik krijg dan gewoon IE6 terug, alleen deze werkt dan ook niet.

  Ik denk dat het aan een van de nieuwe updates voor IE7 ligt, ik heb nog even wat uitgezocht en dacht dat het misschien lag aan de update KB937143. Dit is een update voor augustus IE7. Alleen wanneer je deze perongelijk hebt geinstalleerd dan krijg je deze er niet meer af. Dan krijg je deze met geen mogelijkheid meer aan de gang. (zover mijn kennis gaat en die gaat op zich niet heel erg ver).

  Weet iemand ofdat er een bekend probleem is met deze update of dat er een patch voor is of kan iemand uitleggen wat te doen?

  Bedankt,
  B.
 • [quote:1b3d305153="Bee"] het misschien lag aan de update KB937143. Dit is een update voor augustus IE7. Alleen wanneer je deze perongelijk hebt geinstalleerd dan krijg je deze er niet meer af. [/quote:1b3d305153] Voor het eventueel verwijderen van updates, check je deze info over how do i uninstall a microsoft windows xp security update? Wat eventuele problemen met update KB937143 betreft. Check Update KB937143 - Cumulatieve beveiligingsupdate voor Internet Explorer 7 in Windows Vista. Of deze update echt een probleem kan veroorzaken, weet ik niet. Deze update is ook al geïnstalleerd op 1 van mijn PC's met Vista. Net zoals update KB933566. Deze lijken bij mij geen problemen te veroorzaken. IE7 werkt nog. KB935839 en KB935840 staan er bij mij niet op. Want deze zijn voor XP SP2.
 • updates KB933566, KB935839 en KB935840 verwijderen
 • Ik heb de 3 updates gewist, en IE7 werkte voor even, na opnieuw opstarten deed IE7 het niet meer.

  Ik snap er echt helemaal niets meer van, sommig updates kun je haast niet verwijderen en zonder IE kun je niet naar de update pagina van microsoft om updates te downloaden.

  De cumulatieve beveiligings update zorgen volgens mij voor de problemen maar deze zijn op geen mogelijkheid te wissen. Als ik 'verborge bestanden weergeven' selecteer in total commander zodat ik de updates kan zienen ik klik op het 'uninstall icoontje' van de update die ik wil wissen dan krijg ik een foutmelding dat deze UPDSPAPI.DLL niet kan vinden.
 • Ik heb hetzelfde probleem, na de laatste updates kan explorer onder XP geen verbinding meer maken, opera werkt wel.
  Op mijn laptop met vista geen problemen na de laatste updates.
  Ik heb nog geen oplossing gevonden.
 • Ik had hetzelfde probleem met I.E 7 na de laatste (augustus 2007)update's van Windows. Internet werkte gewoon maar niet via IE .
  Het rare is dat het op mijn labtop geen probleem is ook met IE7, en daar werkt het gewoon wel.


  Via configuratiescherm- software de laatste twee updates verwijderd van internet explorder KB937143 en KB938127 en het werkt weer zoals voorheen.
 • [quote:7e95bd634d="bsm"]Ik had hetzelfde probleem met I.E 7 na de laatste (augustus 2007)update's van Windows. Internet werkte gewoon maar niet via IE .
  Het rare is dat het op mijn labtop geen probleem is ook met IE7, en daar werkt het gewoon wel.


  Via configuratiescherm- software de laatste twee updates verwijderd van internet explorder KB937143 en KB938127 en het werkt weer zoals voorheen.[/quote:7e95bd634d]

  Ik heb het idee dat dit indd de updates zijn die de problemen geven. ik heb er maar voor gekozen (na veel update te hebben gewist en er zeg maar een tering zooi van te hebben gemaakt) om mijn pc toch maar is opnieuw te gaan installeren. Ik heb er maar meteen een andere XPpro versie opgezet en nu update IE7 ineens wel goed. ik heb gewoon beide updates hierboven geinstalleerd. :-?

  Ik zeg: VAAAAAAAGGGGG allemaal. :-?

  toch bedankt voor de reacties en ik zal het de komende tijd is in de gaten gaan houden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.