Vraag & Antwoord

OS Windows

ATI 4379 Serial ATA Controller ???????

10 antwoorden
  • Ik heb een Acer Aspire Notebook 5100 met Windows Viste Home Premium. Telkens als ik de PC opstart komt hij met de melding dat er een update klaar staat voor: ATI 4379 Serial ATA Controller, maar als ik die update wil installeren gaat het fout..... Wat moet ik in godsnaam doen om die pop up weer weg te krijgen.????
  • wat gaat er precies fout dan?
  • Windows haalt de update op, probeert te installeren en geeft dan de melding dat de update is mislukt.... maar blijft voorlopig constant een popup geven dat ik die update moet uitvoeren
  • Zo te zien ben je niet de enige met dit probleem. [url]http://forums.microsoft.com/TechNet/ShowPost.aspx?PostID=1373566&SiteID=17[/url] [url]http://www.sapphiretech.com/en/forums/showthread.php?t=4838[/url] [url]http://www.google.com/search?hl=en&q=%22ATI+4379+Serial+ATA+Controller%22+vista&btnG=Search[/url] Er worden daar een paar mogelijke oplossingen genoemd, maar het schijnt weer niet bij iedereen te werken.
  • Dat Googelen, dat had ik zelf ook al gedaan. Waarom denk je dat ik deze vraag op het forum zet? Omdat ik er niet uit kom hoe ik hier mee aan moet. Die threats via Google en Microsoft heb ik eerst ook bekenen maar dan kom ik er niet uit.
  • Ik wist niet dat je kwaad werd. Het komt vaak genoeg voor dat er hier topics aangemaakt worden zonder eerst zelf even op Google te zoeken. Ik probeerde alleen maar te helpen.
  • [quote="Meine Hoekstra"]Dat Googelen, dat had ik zelf ook al gedaan. Waarom denk je dat ik deze vraag op het forum zet? Omdat ik er niet uit kom hoe ik hier mee aan moet. Die threats via Google en Microsoft heb ik eerst ook bekenen maar dan kom ik er niet uit.[/quote]wat een NIVEAU denk er eens aan dat iedereen die hier op het forum zit het uit vrije wil vragen beantwoord. en niet kan ruiken waar je al gezocht hebt hoekstra .
  • Ik ben helemaal niet kwaad en zo was dat ook niet bedoeld.... Ik probeerde alleen maar aan te geven dat die threats me niet verder hebben kunnen helpen. Daarom vraag ik hier om hulp. Excuus als jullie dat zo hebben opgevat.
  • Ik kom er niet uit..... Is er echt niemand die een oplosing voor dit probleem kent?????
  • Je kunt, als je een handmatige update doet op de Windows update pagina die update als hij aangeboden wordt toch gewoon uitvinken en als "niet meer weergeven" aanmerken. Dan zou hij niet meer terug moeten komen. Gr, Jim

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.