Vraag & Antwoord

OS Windows

Fout in Windows Update en Firefox

4 antwoorden
  • Beste Computer!Totaal-leden, Ik heb sinds enkele weken een acer aspire 5633_wlmi aangeschaft. Tot vanochtend zeer perfecte PC totdat ik 2 fouten opmerkte, die ik zelf niet kon oplossen (zodoende ben ik hier geregistreerd). Probleem 1: Op de laptop staat een legitieme Windows Vista Home Premium. Deze heb ik tot vanochtend altijd goed kunnen updaten, maar nu vermeld hij mij dat ik de updates niet meer kan downloaden/installeren. Foutcode: 870663. Ik heb deze foutcode op een zoekmachine gezocht, maar helaas geen resultaat. Kan iemand mij hierbij helpen? Probleem 2: Ik gebruik al lange tijd Firefox (webbrowser). Heb laatst de nieuwste versie geinstalleerd (2.0.0.6) en werkte tot nu toe goed. Vanochtend wilde ik de trial van een antivirus downloaden, maar tot mijn verbazing zag ik de download niet staat in "downloads". Ook staat de map waar deze wordt opgeslagen niet meer bij "download". De trial heb ik wel kunnen downloaden. Iemand die mij hierbij kan helpen? Alvast bedankt! http://img248.imageshack.us/img248/2299/downloadspo4.jpg
  • Iemand? :cry:
  • Met probleem 1 kan ik je niet helpen. Probleem 2: Je kunt die map toch weer opnieuw instellen via EXTRA-OPTIES, tabblad ALGEMEEN ?
  • Heel vreemd, na het herinstalleren werkte het nog steeds niet, en vanochtend doet hij het opeens, mm? De wonderen zijn de wereld nog niet uit :lol: Toch bedankt mensen, deze kan op slot!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.