Vraag & Antwoord

OS Windows

KB933360

Anoniem
lion
8 antwoorden
 • MS biedt deze update aan. Heeft te maken met zomertijd.
  Ik heb op de aangegeven ms site gekeken wat dit inhoudt, maar snap geen bal van wat daar staat.
  Heb vaag het idee dat deze update problemen kan leveren in outlook express.
  Overgang van winter- naar zomertijd werkte altijd prima.
  Vraag: is het wel/niet verstandig om deze update te downen?
 • Nou, ik lees in de beschrijving van die update dat het de datums van de wisseling van zomer- naar wintertijd en andersom voor een aantal landen aanpast.

  Blijkbaar zijn er (ergens ter wereld) dus landen waar die ingangsdatums zijn gewijzigd maar aangezien wij in NL wonen (neem ik aan) en er hier niets veranderd is op dat gebied kun je hem rustig overslaan.

  Trouwens, MS zegt dat Outlook en/of Exchange Server problemen kunnen/zullen geven maar jij hebt het over Outlook Express en da's heel wat anders.

  Dus: Nee je hebt hem niet nodig maar Nee het kan ook geen kwaad.

  Mag je toch lekker zelf kiezen wat je doet :wink: .

  Gr,
  Jim
 • [quote:73047fa931="Jim van Zweeden"]Trouwens, MS zegt dat Outlook en/of Exchange Server problemen kunnen/zullen geven maar jij hebt het over Outlook Express en da's heel wat anders.[/quote:73047fa931]

  Zie ik iets over het hoofd? M$ zal toch geen update uitbrengen [u:73047fa931]waarvan men zelf weet[/u:73047fa931] dat-ie in bepaalde eigen(!) progjes problemen kan/zal geven? (Met de wetenschap dat de meeste updates automatisch plaatsvinden……… :roll: )
 • Nou, ik zit nu even tegen een linux doos aan te kijken dus kan het niet onmiddelijk controleren maar volgens mij stond hij niet bij de essentiële updates (die dus inderdaad meestal automatisch binnengehaald worden) maar bij de optionele updates.

  En die krijg je normaal gesproken alleen te zien als je er zelf om vraagt op de Windows update pagina. En bij die optionele updates is het altijd verstandig om eerst te lezen waar zo'n update voor bedoeld is en of je hem wel nodig hebt.

  Maar nogmaals: echt zeker weten doe ik het nu even niet.

  Gr,
  Jim
 • Daarom begon ik ook aan mijn kennis van het engels te twijfelen.
  Ik had zo iets van: ben ik nou gestoord of zijn zij het, of snap ik het gewoon niet.

  Bedankt voor het antwoord. Ik heb het downloaden maar niet gedaan.

  En ja, Outlook Express en Outlook weer eens (en niet voor de 1e keer) door elkaar gehaald.

  Grtz.
 • [quote:694a8b3a59][b:694a8b3a59]Ik heb het downloaden maar niet gedaan. [/b:694a8b3a59][/quote:694a8b3a59]Gelijk heb je want:

  [size=18:694a8b3a59]If it ain't broken, don't fix it!![/size:694a8b3a59]

  En da's ook weer engels maar vast en zeker duidelijk genoeg :wink: .

  Gr, Jim
 • [quote:6bbd52ad54="Jim van Zweeden"]Nou, ik zit nu even tegen een linux doos aan te kijken dus kan het niet onmiddelijk controleren maar volgens mij stond hij niet bij de essentiële updates (die dus inderdaad meestal automatisch binnengehaald worden) maar bij de optionele updates.

  En die krijg je normaal gesproken alleen te zien als je er zelf om vraagt op de Windows update pagina. En bij die optionele updates is het altijd verstandig om eerst te lezen waar zo'n update voor bedoeld is en of je hem wel nodig hebt.

  Maar nogmaals: echt zeker weten doe ik het nu even niet.

  Gr,
  Jim[/quote:6bbd52ad54]

  Nou, gezien het feit dat ik AU zo ingesteld heb dat ik "een kennisgeving ontvang…..", etc., etc., zal-ie zeker bij de ess. updates hebben gestaan. [u:6bbd52ad54]AU geeft geen meldingen omtrent optionele updates[/u:6bbd52ad54] (die mag je zelf uitzoeken op de bijbehorende webpage van M$).

  Blijft het dus een vreemde geschiedenis! Ik gebruik zelf Outlook E., maar een familielid gebruikt Outlook en heeft AU zo ingesteld staan dat alle updates "automatisch" ("Aanbevolen";) binnenkomen. En zo zullen er heel wat meer zijn….. Slechte beurt voor M$ en bepaald niet voor de gemiddelde gebruiker, welke er vanuit mag gaan dat-ie "goed verzorgd wordt"…… :cry:

  Hoe dan ook, een ramp is het zeker niet, want deze update kan indien gewenst ongedaan worden gemaakt.
 • Hallo lion, tijdje geleden alweer!

  En:[quote:2eaaf27f47]Nou, gezien het feit dat ik AU zo ingesteld heb dat ik "een kennisgeving ontvang…..", etc., etc., zal-ie zeker bij de ess. updates hebben gestaan.[/quote:2eaaf27f47]Nou, da's duidelijk hè, ben ik even blij dat ik een slag om de arm gehouden heb ! :)

  Gr,
  Jim

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.