Vraag & Antwoord

OS Windows

instellingen usb-muis niet onthouden

3 antwoorden
  • Op m'n nieuwe laptop is Vista Home Premium geïnstalleerd. Ik gebruik een usb-muis die ik linkshandig heb ingesteld. Maar als ik de laptop uit- en later weer aanzet dan is de linkshandige instelling verdwenen. Onder XP Pro heb ik hier nooit last van gehad. Is dit een bug of een beveiliging van Vista? Weet iemand hoe de instellingen behouden kunnen blijven?
  • Logitech? Voor wat het waard is.[quote:0cc3dd3e35="mark. g"][url=http://groups.google.nl/group/microsoft.public.windows.vista.hardware_devices/browse_thread/thread/ce9734481aa8bc44/b4c0b14d066c40df?&hl=nl#b4c0b14d066c40df]To avoid the resetting problem, you need to uninstall Setpoint......[/url][/quote:0cc3dd3e35] [url=http://www.logitech.com/index.cfm/494/3131&cl=nl,nl]Logitech SetPoint[/url]
  • Inderdaad een Logitech muis ja :D Een simpele 2-knops muis met scrollwieltje. De Setpoint bleek helaas niet de oplossing. Hebben andere gebruikers van Vista Home Premium dit probleem? Of ben ik de enige? Dan ligt het misschien aan de laptop of muis.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.