Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Probleem niet opgelost Wie helpt

p3t3r
8 antwoorden
 • Na het opstarten, bijna aan het einde van de opstartfase van Windows XP geeft mijn computer de foutmelding "Station niet gereed" Hij doet dat nadat o.a. de scanner is geactiveerd. Er volgt dan de vraag of het opnieuw geprobeerd moet worden, overgeslagen kan worden of doorgaan. Als ik dat doe gaat Windows gewoon aan het werk en heb ik nergens last van.
  Kan ik ergens een lijst vinden van zaken die door windows getest moeten worden bij hetopstarten. Wellicht zit daar iets in dat niet klopt. Wie geeft afvies.
 • Als je kijkt bij: Start>>Configuratiescherm>>Systeem>>Hardware>>apparaatbeheer.
  Zie je dan gele vraagtekens of andere meldingen en zo ja waar ?(bij welk systeemonderdeel ?)
 • Dat is het vreemde. Bij geen enkel apparaat staat een vinke of een opmerking.
  Alles werkt trouwens ook naar behoren. Eerst dacht ik dat de index van de bestanden van de harde schij heel traag werden opgebouwd maar daar had het uiteindelijk niks mee te maken, dat werd veroorzaakt door een usb-stick die niet goed was.

  Ik krijg dus de melding "Windows - Station niet gereed" met de toevoeging Exception Processing Message
 • als dit de melding is .
  als ik me pc meestal opstart krijg ik deze foutmelding

  Exception Processing Message c0000013 Parameters 75b0bf9c 4 75b0bf9c 75b0bf9c
  dan is het een virus/trojanshorse
 • De aangegeven aanduiding (exception code . enz) staat er inderdaad ook bij. Ik heb gelijk mijn virusscanner de hele pc laten controleren maar die vindt niets.
  Waarmee kan ik dit het beste opzoeken en elimineren?
 • [quote:323520c963="AndriesJan"]De aangegeven aanduiding (exception code . enz) staat er inderdaad ook bij. Ik heb gelijk mijn virusscanner de hele pc laten controleren maar die vindt niets.
  Waarmee kan ik dit het beste opzoeken en elimineren?[/quote:323520c963]
  scan eens http://housecall.trendmicro.com/
 • Scan 2 keer uitgevoerd; hij vindt Adware_Bhot_IEhelper. Als ik probeer die met het programma HouseCall te verwijderen krijg ik de melding dat het programma dat niet kan en dat ik bij Support informatie kan opvragen om het handmatig te doen. Maar het supportformulier geeft bij mij een foutmelding en daardoor wordt het formulier niet verzonden.:
  1-hoe krijg ik het genoemde probleem toch weg
  2- zou deze adware de oorzaak van de probleemmelding kunnen zijn die ik in eerste instantie aan de orde stelde.
 • 1
  Inmiddels diverse anti-virus en -spy programma's geprobeerd. Als ze al wat vinden dan heeft dat geen resultaat op de melding "Exception Processing Message c0000013 Parameters 75b0bf9c 4 75b0bf9c 75b0bf9c" .
  Mijn vraag is dan ook of het wel een virus of iets dergelijks is

  2
  Ik ben, bij gebrek aan een oplossing, maar eens aan het 'Glooglen' geslagen.
  Er zijn in ieder geval genoeg documenten waarin de betreffende foutmelding voorkomt. Nog al wat keren wordt het verweten aan Microsoft. Een update van XP zou de schuld zijn. Maar op de site van MSoft vindt je er niks over. Ook niet over de melding, dus toch een virus?
  Tot ik ergens las dat de boosdoener wel eens de niet aanwezige A-drive zou kunnen zijn.
  3
  De OPLOSSING; Ik heb ik het systeem de A-drive uitgeschakeld. (Zit er niet in, maar in de vermelding van systeemapparaten staat hij wel vermeld, met de opmerking 'werkt goed') En wie schetst mijn verbazing. De FOUTMELDING KOMT NIET MEER VOOR. Wel vreemd, want ik werk al ongeveer een jaar met deze configuratie en heb pas enkele weken de foutmelding. Ik twijfel daarom nog steeds een beetje of er toch niet iets kwaadaardigs aan het werk is. Maar door het verdwijnen van de foutmelding ben ik redelijk gerust gesteld.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.