Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

system32 bom vol met *.TMP bestanden totaal.. 20 GB (HELP!)

Anoniem
KAPE
13 antwoorden
 • Hallo,
  Probleem: Mijn folder C:\WINDOWS\system32 zit vol met 219.000 *.TMP bestanden ieder met de grote van 91kb (wat al uit komt op 20 GB) . Aan het begin van deze dag is er waarschijnlijk iets op mijn pc gekomen, want om de minuut kwam er ongeveer 120 van deze bestanden bij. Helaas heb ik dit te laat ontdekt en zat de C:\ schijf helemaal vol. Al geprobeerd om de bestanden te verwijderen maar PC loopt vast aangezien het er teveel zijn. Iemand die me hier bij kan helpen? AVG loopt langs de bestanden *.TMP heen (dus dat is geen virus?) Aan de tijd te zien is er nog wel een *.dll bestand dat precies op het moment van maken van de bestanden is gecreeerd! Die krijg ik er echter ook niet af met wat voor programma dan ook (Remove on Reboot?) Wie helpt? (Ik word beetje gek :oops:)
 • "pc loopt vast aangezien het er te veel zijn"

  Waarschijnlijk LIJKT hij vast te lopen. Sowieso zou ik adviseren om SHIFT+Delete te gebruiken (dan worden ze niet eerst naar prullenbak geplaatst, hetgeen evenveel schijfruimte kost).
  Een alternatief is het programma CCleaner te draaien, dat verwijdert tijdelijke bestanden en andere "crap" automatisch.
  Maar verder is het niet echt gezond natuurlijk. Ik zou opstarten in veilige modus, en vervolgens CCleaner te draaien, en daarna virus- en spyware-scans uit te voeren.
 • SHIFT + Del zal bevestigd moeten worden (net als verplaatsen naar de prullebak) echter komt het niet eens zo ver, na 1 uur wachten ook niet. CCleaner heb ik nog niet geprobeerd in de veilige modus (wel gewoon dus) Mag ik vragen wat daar het verschil tussen is? :roll:
 • Dus CCleaner lukte het ook niet om de bestanden te verwijderen?
 • Nee.. CCleaner vond wel een heleboel maar verwijderde niets mbt de TMP bestanden.. Andere ideeen?
 • Probeer eens met Easy Cleaner van Toni Arts - hier downloaden : http://personal.inet.fi/business/toniarts/ecleane.htm En dan bij de optie 'Overbodig" specifiek laten zoeken naar die *.tmp-bestanden. Lukt deze search, dan zou je ze ook moeten kunnen verwijderen.
 • Nog eentje om mee te proberen: Killbox
  perloc
 • Easycleaner vindt ze in ieder geval wel, na 12 uren draaien had hij ze zelfs allemaal. Nu op verwijderen geklikt en zo is hij onderhand al 2,5 uur bezig met iets..(?) In taakbeheer kan ik zien dat Easycleaner bezig is, maar op de C: schijf is verder nog geen extra ruimte vrij gekomen. Enig idee of het allemaal goed gaat? Wel al bedankt voor de hulp
 • Rol van het ene probleem in het andere, ben er net achter gekomen dat Easycleaner mijn hele prullebak vol stopt. Kwestie van leegmaken en klaar zou je denken, maar duurt dat anders ook weer lang!:) Iig weg naar het einde is ingeslagen, nu ervoor zorgen dat het niet in de prullebak verdwijnt maar in de lege ruimte, oftewel van mn computer!
 • Als je een andere PC hebt dan zou je die schijf daarin kunnen hangen en rustig die TMP bestanden verwijderen.
 • Doe je toevallig mee aan folding@home? Kwam onlangs tegen, dat dat programma je schijf ook flink vol kan zetten.
 • [quote:83dd8bc2be="paultje100"]Iig weg naar het einde is ingeslagen,![/quote:83dd8bc2be] En heb je het einde ook bereikt ?
 • Jep laatste stuk ging gelukkig vrij snel!:) folding@home zegt me niets zoveel.. Maar in ieder geval bedankt voor de genomen moeite me te helpen! :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.