Vraag & Antwoord

OS Windows

Grote problemen met Windows Update in Windows Vista Ultimate

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Sinds enige tijd heb ik grote problemen met Windows Update in Windows Vista Ultimate.
  Ik krijg steeeds de melding dat er eerst een update voor Windows Update zelf moet worden geïnstalleerd om naar andere updates te kunnen zoeken. Daarbij wordt nog aangegeven dat de instellingen voor automatische updates niet zullen worden gewijzigd. Verder wordt aangegeven dat Windows Update automatisch zal worden gesloten en opnieuw geopend om de update te installeren.
  Als ik dan vervolgens op 'Nu installeren' klik wordt er naar updates gezocht, wordt Windows Update inderdaad afgesloten en even later weer geopend.
  Maar dan verschijnt opnieuw de melding dat er eerst een update van Windows Update zelf moet moet worden geïnstaleerd en begint de procedure weer van voren af aan. In de geschiedenis van updates staat dan dat de installatie van Software van Windows Update 7.0.6000.381 is mislukt. Bij elke nieuwe updatepoging gebeurt precies hetzelfde. Een enkele keer komt er een andere melding, namelijk dat er niet naar nieuwe updates kan worden gezocht (foutcode 80070643). Als ik dan op 'Opnieuw' klik krijg ik weer de melding dat er eerst een update van…….etc. Ik heb intussen in de geschiedenis van updates al zo'n 20 keer staan dat de installatie van genoemde update is mislukt, Het merkwaardige is dat er daartussen 1 of 2 keer staat dat de installatie wel gelukt is. Niettemin komt Windows Update telkens weer met de zelfde mededeling dat er eerst een update van….etc.
  Ik heb al urenlang op internet gezocht naar een oplossing voor dit probleem. Ik ben het probleem al op diverse (voornamelijk Engelstalige) forums tegengekomen, maar nergens wordt een oplossing geboden.
  Intussen worden ook de definities van Windows Defender niet meer geupdate. De laatste met succes geïnstalleerde update is die van 15 augustus 2007 (1.21.837.1). Nu krijg ik bij het zoeken naar nieuwe definities telkens de melding dat updates van definities niet door het programma kunnen worden geïnstalleerd (foutcode 0x80070643).
  Wie herkent deze problemen en weet er een oplossing voor?
 • ff googlen en je vindt het antwoord, hier is de link:
  http://www.eggheadcafe.com/software/aspnet/30586785/vista-update-706000381.aspx
 • [quote:e85a2d227a="lo4u2"]ff googlen en je vindt het antwoord, hier is de link:
  http://www.eggheadcafe.com/software/aspnet/30586785/vista-update-706000381.aspx[/quote:e85a2d227a]
  ff goooglen? Ik ben al dagen aan het googlen. En de link die je geeft heb ik ook al gezien. Maar die oplossing werkt hier dus niet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.