Vraag & Antwoord

OS Windows

systeemherstel

4 antwoorden
  • Goedenavond Kan iemand mij vertellen waarom systeemherstel het niet meer doet? Hij zegt telekens dat het niet is gelukt en ik een ander tijdstip moet pakken. Deze doen het vervolgens dan ook niet. Gr ED
  • En dan gaat het over [b:441d8adacf]Windows versie[/b:441d8adacf]????? Feit is dat systeemherstel een aardig tooltje is als [u:441d8adacf]laatste[/u:441d8adacf] uitkomst, om dan tot de ontdekking te komen dat SH corrupt is. Reden.... een scheef bitje. Wie het weet mag het zeggen. Veelal is SH weer aan de gang te krijgen door deze geheel uit te schakelen en na herstart weer in te schakelen. Je bent dan wel je herstelpunten kwijt..... maar die deden het toch al niet. Misschien kunnen we je helpen bij het [b:441d8adacf]echte probleem[/b:441d8adacf] waardoor je SH hebt gebruikt.
  • Praktijk is, dat m.i.v. XP de kans bestaat dat een herstelpunt terugzetten niet automatisch betekent dat het systeem belangrijke zaken heeft "gevonden" om te herstellen. In dat geval meldt 't systeem dan ook dat er "geen wijzigingen aangebracht zijn"....... Kijk ook eens naar [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=167581&highlight=systeemherstel+testen]dit draadje[/url]. Maar, in andere gevallen....: SR zou corrupt kunnen zijn. Volg dan de aanwijzingen van Rosturp.
  • En zoals altijd: systeemherstel is geen vervanging van regelmatige backups.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.