Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

na herinstalatie Vista, inhoud van mappen onzichtbaar

Rosturp
9 antwoorden
 • Hallo,
  Nadat ik Vista op een geformateerde SATA HD heb geinstalleerd kan ik de inhoud van oude mappen op andere partities en andere IDE schijven niet meer zien. Ik kan wel in de map, maar daarin staat 0Kb. Wanneer ik via computer naar de schijven kijk zie ik wel dat de inhoud niet is verdwenen, de gigabytes die de partities voor de instalatie aangaf worden wel gevonden.

  Heeft iemand een oplossing voor deze uitdaging?

  Mvg
  Remco

  Am2x2 3800, Asus m2ne-sli,1gig ram, MSI 8600GT, Sata HD 300gig gepartioneerd in 60gig (C), Ide HD 240gig Vista home premium (32)
 • welkom remco,
  hangt er een beetje vanaf om wat voor bestanden het gaat.
  je hebt er toch wel voor gezorgd dat je in de verkenner (mapopties) hebt aangegeven dat je alles wilt laten weergeven (dus de verborgen en de systeembestanden)? in beginsel vindt vista dat je zulke dingen niet mag zien!
 • Hallo Derk,
  Ja, het is een vreemde zaak, ook met verborgen bestanden weergeven komt er niets te voorschijn. Wat ik bij de nieuwe installatie heb gedaan is van gebruiker veranderd, maar dat mag toch geen oorzaak zijn om de inhoud niet te kunnen zien. Ik kan me niet herinneren dat ik onder de vorige gebruiker de HD heb versleuteld. Daarnaast kan ik wel in de map komen, echter daarin geeft hij aan dat geen enkele map een inhoud heeft. Terwijl ik op de schijf wel de juiste gigabytes zie. Er staat dus dat op de schijf.

  Ik ben benieuwd of hier een oplossing voor is….. tot nu toe ben ik 1 maal eerder dit probleem tegen gekomen, echter ook daar werd geen oplossing geboden.

  Bij voorbaat dank en met een vriendelijke groet,
  Remco
 • Rechtsklik op de desbetreffende map(pen)(schijf) geeft geen opties om voor jezelf genoeg rechten/machtigingen in te stellen¿
 • dat dacht ik ook…..echter die staan juist ingesteld zelfs ingelogd als administrator leverd lege mappen op.
 • al geprobeerd met de ´oude´ gebruikersgegevens?
 • "oude" gebruikersgegevens?
  wat zou dat kunnen doen?
  en hoe kan ik het toepassen?
 • gebruiker aanmaken met diezelfde naam, dacht ik aan
 • beste allemaal,
  dank jullie wel voor de reacties, het is opgelost!
  inplace.~TR is nieuw in Vista en die map wordt gevormd door vista up te graden, hierin stonden alle oude bestanden en konden zo makkelijk geknipt weer op de juiste locatie worden toegevoegd.

  Ik hoop dat ik de enige ben die hier tegen aan loopt, maar anders is het een kwestie van knippen en plakken en de betreffende map weggooien.

  hartelijk dank en een vriendelijke groet,
  Remco

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.