Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Registry Cleaner

Eddy X
13 antwoorden
 • Iemand ervaring met de cleaner welke te vinden zou zijn op www.pctools.com ? (Hee!……., toch niet DE pctools van "vroeger", door Norton overgenomen?)
  Deze wordt op een webpagina van UPC omschreven als "[i:db097b3ff3]Free Scan, improve performance and fix registry errors - [b:db097b3ff3]5 Stars Rated[/b:db097b3ff3][/i:db097b3ff3]"
  Dat "Free Scan" begrijp ik overigens ook niet helemaal; het betreft toch een download en geen online tooltje…..?
 • [quote:66a973d397="lion"]Iemand ervaring met de cleaner welke te vinden zou zijn op www.pctools.com ? (Hee!……., toch niet DE pctools van "vroeger", door Norton overgenomen?)
  Deze wordt op een webpagina van UPC omschreven als "[i:66a973d397]Free Scan, improve performance and fix registry errors - [b:66a973d397]5 Stars Rated[/b:66a973d397][/i:66a973d397]"
  Dat "Free Scan" begrijp ik overigens ook niet helemaal; het betreft toch een download en geen online tooltje…..?[/quote:66a973d397]

  Ik gebruik PC Tools sinds april en ben er prima over te spreken. De eerste keer haalt dit programma vrij veel fouten uit het register. Ook kun je je register compacter maken.

  Het is niet de PC Tools van vroeger. Het wordt op de markt gebracht als een vorm van shareware. Je kunt gratis scannen, maar het programma repareert niets. Pas als je de code invoert, kan het programma reparaties uitvoeren.

  Gezien de beperkte mogelijkheden is het programma vrij prijzig. Nu ik het heb zou ik het niet willen missen.
 • Aha…..! Betaalde software dus en geen freeware…..
  Vanwaar dan de kreet "Free Scan"……?
 • Omdat het "scannen" op zich wel gratis gebeurt.

  Echter als je daarna de gevonden fouten wilt (laten) herstellen, dien je de betaalde/geregistreerde versie te hebben.

  De shareware wijst je alleen op de fouten maar kan er niets mee doen.
 • Zoals ik al dacht…… :-?
 • Probeer RegVac eens. Eerste 30 dagen gratis, maar werkt daarna tot nu toe gewoon door. Haalt meer weg dan Regscrub. Ben er tevreden over.
  Sparks
 • Regseeker is ook heel goed en maakt ook backups. (steeds doen, dit laatste!)

  (nu ja: RegVac doet dit ook wel vermoed ik?)
 • Eens met Passer, gebruik al enkele jaren Regseeker tot volle tevredenheid.
 • Er bestaat een behoorlijke hoop aan [u:090cacedda]freeware[/u:090cacedda]. Soms troep, soms goed.
  Eigenlijk zou je als gebruiker ergens moeten kunnen "ontdekken" wat betrouwbaar is en wat niet. Ik hoef niet voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten, maar dat hele PC gebeuren is me al duur zat……
 • Even over Regseeker. Gebruik dus RegVac en Regscrub en naar aanleiding discussie Regseeker gedraaid. Haalde er inderdaad erg veel uit, maar mijn iconen op het buroblad bleven gerasterd en de taakbalk gaf geen werkbalk snel opstarten ook niet meer weer. Alles weer keurig in orde gemaakt, compu opnieuw opgestart en weer zelfde probleem. Restore gedaan (misschien niet goed) hielp ook niets. Uiteindelijk terug naar herstelpunt en alles weer in orde. Wat ging er fout?
  Sparks
 • Dan heeft het programma gewoon teveel weggehaald. Ik heb een pesthekel aan dit soort programma's. Ze doen meestal meer kwaad dan goed.
 • Tja, maar dat zelfs een Restore functie van dat progje niet correct zou werken (klaarblijkelijk)….. Daar wordt je nog minder vrolijk van!
 • 'k zou niet kunnen wat er fout ging want zo iets heb ik nog niet voorgehad. 'k Werk nochtans geregeld met regseeker.
  Ben je zeker dat het dààrdoor gebeurde? [size=9:7b9d1062ca]('k vermoed van wel, maar 'k vraag het toch maar even)[/size:7b9d1062ca]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.