Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows Vista 64 home premium opstartprobleem

Anoniem
praatpaal
1 antwoord
  • Ik heb net ee nieuw systeem met de hierboven vermelde windows versie en het wil niet goed starten.

    telkens als ik het op probeer te starten krijg ik een blauw scherm met een foutmelding die ik niet kan lezen. het is me nu 2 keer gelukt windows normaal op te starten(hij doet het anders alleen in veilige modus)
    windows herstellen met de opstart CD haalt ook niks uit(blauw scherm of melding dat het probleem niet kan worden hersteld)
    de twee keren dat het me wel lukte windows normaal te starten kreeg ik de volgende fout:

    Probleem met handtekening
    Naam van probleemgebeurtenis: BlueScreen
    Versie van besturingssysteem: 6.0.6000.2.0.0.768.3
    Landinstelling-id: 1043

    Bestanden die helpen bij het beschrijven van het probleem (sommige bestanden zijn mogelijk niet meer beschikbaar)
    Mini092107-02.dmp
    sysdata.xml
    Version.txt

    Extra informatie over het probleem
    BCCode: 1000007e
    BCP1: FFFFFFFFC0000005
    BCP2: FFFFF8000185E251
    BCP3: FFFFF980012FCE58
    BCP4: FFFFF980012FC830
    OS Version: 6_0_6000
    Service Pack: 0_0
    Product: 768_1


    bij het opstarten krijg ik meestal een andere maar het gaat zo snel dat ik alleen IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL kan lezen
    (volgens mij begint de code met 0x000000a)

    moederboard: Asus M2N-SLI deluxe met nForce 570 chipset
    processor: athlon 64 X2 6000+
    graka: MSI NX8800GTS 640mb OC edition
    hdd: samsung spinpoint T166 320GB
    ram: 4gb kingston (2x2gb)
    voeding: antec truepower quattro 1000w (kon ik heel goedkoop krijgen ik weet dat het overkill is
    heb ook nog een samsung dvd speler en een writer en een scythe floppy/card reader.

    bios versie: 1003 (weet niet of dit de laatste is)

    ik heb de laatste nVidia drivers van de site gehaald maar dit helpt niet.

    windows update kan ik niet uitvoeren in veilige modus.

    ik heb ook goede airflow dus het licht niet aan hitte, verder heeft azerty mn systeem in elkaar gezet dus ik ga er van uit dat het niet met aansluitingen te maken heeft.

    als iemand me kan helpen zou ik dit zeer op prijs stellen :wink:
    het is namelijk erg jammer dat ik een nieuw systeem heb dat niet goed werkt :(

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.