Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Win Update veroorzaakt probleem...

Anoniem
Passer
7 antwoorden
 • Wellicht interessant leesvoer

  Ook de oplossing is vermeld.
  (M.i. zou je ook de betreffende update kunnen deïnstalleren… Toch? Tenzij dit weer problemen geeft m.b.t. opvolgende updates natuurlijk :-? )
 • [quote:8e96c3d3c1="lion"]M.i. zou je ook de betreffende update kunnen deïnstalleren… Toch? [/quote:8e96c3d3c1]
  Mooi om te weten iig !

  Maar een de-installatie plaatst je vorige update-versie niet terug hé? Wat vervangen is, is en blijft vervangen.
 • Oh….!
  Ik dacht dat je (met die uninstall.) tevens een bepaalde update (in de meeste gevallen) "ongedaan" gemaakt kon worden…..
  Wat heeft het anders voor zin dat die dingen toegevoegd worden aan de lijst "software" (updates weergeven)? :roll:
 • Ik denk [size=9:d15c6d81f8](herhaal: 'dènk' )[/size:d15c6d81f8] dat het zo is dat dus in een nieuwe versie (lees: update) soms nieuwe bestanden meegegeven worden, maar bij de vòrige update wist men meestal nog niet dat men die bestanden bij de volgende update zou vervangen - en dus vermoed ik dat men in die vorige update de later-te-vervangen-bestanden nièt zal bijgestoken hebben?

  Meestal zitten in een update nieuwe patches (beveiligingen) die surplus op je systeem gezet worden. Bij een uninstall zullen die dan terug verwijderd worden.

  'k heb er me niet in gespecialiseerd, maar het lijkt me toch dat het op die manier zal gebeuren (?)

  (wie vult me aan, spreekt me tegen?)
 • Jouw visie is erg logisch, maar toch vraag ik me af of-ie juist is……
  Als je de uninstall. info gaat bekijken in de Windows map (al die mappen die met "$" beginnen), dan vraag ik me af of daar toch niet (soms?) oude bestanden in "bewaard" worden. Dit gezien de omvang / grootte van sommige van die mappen……
  Maar da's ook maar een idee van mezelf…..
 • [quote:8276be255b="lion"]Jouw visie is erg logisch, maar toch vraag ik me af of-ie juist is……
  Als je de uninstall. info gaat bekijken in de Windows map (al die mappen die met "$" beginnen), dan vraag ik me af of daar toch niet (soms?) oude bestanden in "bewaard" worden. Dit gezien de omvang / grootte van sommige van die mappen……
  Maar da's ook maar een idee van mezelf…..[/quote:8276be255b]
  Ik heb altijd begrepen dat het inderdaad zo werkte….Als je op sites kijkt of je die kan verwijderen, wordt er altijd bij vermeld dat dat kna, maar dat als je ze verwijderd, je de geinstalleerde patchen niet kan terugdraaien….
 • Mij staat iets bij dat er inderdaad een aantal zijn welke niet teruggedraaid kunnen worden, maar of dat voor alles geldt……… Kweenie…….
  Waarom zijn sommige uninstal mappen dan zo groot?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.