Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Nieuwe 'hoofd' agenda in Outlook 2007???

Leo S
3 antwoorden
 • Ik probeer in Outlook 2007 in een situatie te geraken waarbij ik weer een totaal blanco agenda zonder synchronisatie historie of geschiedenis heb.

  Alle afspraken handmatig verwijderen brengt me in de situatie waarbij het host systeem waarmee ik synchroniseer denkt dat ik daar ook alles uit de agenda wil verwijderen.

  Een nieuwe (2e) agenda aanmaken levert niets op aangezien het host systeem alleen de 'hoofd' agenda ziet. Probleem is dat bij de 'hoofd' agenda de optie "Agenda verwijderen" grijs is en dus niet geselecteerd kan worden. Ik kan dus alleen maar een agenda toevoegen en niet de bestaande verwijderen. Ook niet als ik reeds meerdere nieuwe agenda's heb toegevoegd.

  Indien ik geen oplossing kan vinden voor bovenstaande is het dan mogelijk om het huidige .pst bestand elders op te slaan, een nieuw .pst bestand aan te maken en dan alleen email en contactpersonen uit het 'oude' bestand te importeren? Of importeer ik altijd alles? Let wel het gaat hier om meer dan 8.000 contactpersonen en aardig wat mail (±1,9Gb)

  Suggesties?
 • Het is mogelijk om een nieuw pst-bestand aan te maken en per map te importeren uit het oude bestand. Je kan dan gewoon het huidige bestand verplaatsen. Zodra je Outlook opent zal het met de melding komen dat het bestand niet bestaat en of je een nieuw bestand wil maken. Zodra je een nieuw bestand hebt, kun je via het menu 'bestand' –> 'importeren / exporteren' bepaalde mappen importeren uit het huidige bestand.

  Je schrijft dat het huidige bestand 1,9 GB aan mail bevat? Mag ik je erop wijzen dat een pst-bestand maximaal maar 2 GB groot kan zijn?
 • Leo, dank je voor de info. Ik ga dit proberen.

  Betreffende de huidige .pst bestanden; mijn archive.pst is ook ruim 4Gb. Volgens Micorsofts KB mag een .pst bestand sinds Outlook 2003 en 2007 standaard al max. 20Gb groot zijn. Ik zou hier dus niets te vrezen moeten hebben of denk je hier anders over?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.