Vraag & Antwoord

OS Windows

Knoppen links op de taakbalk?

3 antwoorden
  • Hallo, Weet iemand hoe je in XP de snelstartknoppen [b:d56c17668f]links[/b:d56c17668f] op de taakbalk kunt krijgen i.p.v. rechts tegen het systeemvak aan? Bedankt voor de hulp!
  • Klik met de rechtermuisknop op een leeg stukje van de taakbalk en ontgrendel de taakbalk (door op de optie 'vergrendel de taakbalk' oid te klikken). Vervolgens verschijnt er een verticaal stippellijntje links van de snelstart-balk. Door hierop met de muis te klikken (niet loslaten) kun je de balk verslepen. Als de balk op de gewenste plaats staat kun je de taakbalk weer vergrendelen. Succes
  • Ik hoop niet dat het je bedoeling is om pictogrammen welke in het syteemvak (systray, links van de klok) thuishoren probeert te verplaatsen, want dat gaat echt niet lukken! :-? Alle andere pictogrammen van applicaties behoren bij het menudeel "Snel starten". Hiervoor moet deze optie wel geactiveerd zijn: Rechter muisklik op de taakbalk, "Taakbalk vergrendelen" uitzetten, Controleren of "Snel starten" aangevinkt is (onder "Werkbalken"). Links en rechts van die pictogrammen zie je een verticale "perforatielijn". Als je hier met je muis boven gaat staan zie je een horizontale dubbele pijl en kun je naar hartelust gaan schuiven om alles op de gewenste positie te krijgen. Als alles klaar is, weer even de taakbalk vergrendelen....... Die "perforatielijnen" verdwijnen dan ook weer.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.