Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows XP 64Bit NTFS...

Anoniem
jolo
1 antwoord
 • Hallo allemaal,

  Hardware: Intel C2D 6600 // 4 GB // Samsung SATA 320 GB HD.

  Ik installeer Xp 32 bit Fat 32 om te twee tot drie maanden opnieuw om mijn systeen zo soepel mogelijk te houden. Dit is een routine klus waarbij ik met een progje killmbr de mbr om zeep help en Windows opnieuw installeer. De microsoft HD is niet blij met mij want ik heb ze vaak aan de lijn :D Tijdens de installatie zag ik bij het beginscherm de partitiegegevens en de volledige 305 GB van mijn HD.

  Om reden "X" heb ik Windows 64 BIT geinstalleerd en mijn HD gepart. in 8 part. Wegens driver en software problemen wilde ik de boel weer terug draaien naar mijn oude vertrouwde Win XP 32 Bit Fat 32.

  Echter….na het draaien van mijn killmbr progje wil windows xp 32 bit alleen nog 131 GB zien…Sterker nog, niet alleen windows maar ook PM 8.0 ziet alleen nog maar 131 GB.

  Start ik weer op met windows 64 bit dan zie ik wel de gehele 305 GB.

  Dus heb ik via de samsungsite de HD util gedownload die de hele nacht heeft gedraaid om mijn HD een low level format te geven. Dit is inmiddels afgerond maar het probleem is niet verholpen :o

  Ik kan dus alleen met mijn windows XP 64 bit de gehele schijfruimte krijgen en niet meer via windows XP 32 bit….zelf niet als ik de MBR om zeep help…

  Tot nu toe heb ik in de afgelopen 20 jaar elk PC probleem weten te tackelen…echter sta ik nu op het punt om naar de winkel te gaan en een nieuwe HD te kopen. De rekening stuur ik wel op naar Billie :lol:

  Weet iemand wat het probleem is?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.