Vraag & Antwoord

OS Windows

Helemaal nieuw

Anoniem
Aat
7 antwoorden
 • hallo,

  ik heb hier en daar wat vervelende probleempjes op mijn computer zoals
  een floppy drive aangeven die er niet is, als ik ipconfig intoets bij uitvoeren krijg ik het msdos schermpje of zoiets maar een halve seconde te zien, als ik mijn computer opstart zegt die dat die geen floppydrive kan vinden en meer van die vervelende dingen. nu heb ik vista al opnieuw geinstalleerd maar toch blijven die vervelende dingetjes aanwezig.
  mijn vraag is, is er niet een manier om écht je hele computer zoals nieuw te maken, dus op een andere manier ofzo? :( :cry:

  ik heb een dell dimension e520 met

  dual core 1,86
  2048 533
  500 gb 7200 sata
  nvidia 8600gt
  vista 32bitch

  ik word gek van die kleine dingetjes en het lijkt mij dat een computer gewoon zoals nieuw gemaakt moet kunnen worden, het maakt mij dan ook niet uit dat ik al mijn muziek, fotos etc. verlies.

  alvast bedankt. :wink:
 • In je bios staat waarschijnlijk de floppy op enabled. Als je deze op disabled zet ben je de melding kwijt.

  Dat ipconfig verdwijnt is niet zo gek. Je moet start > uitvoeren > cmd > ok > en dan type je in het verschenen dos venster ipconfig. Dan zie je wel alle gegevens.
 • [quote:e684e3b58b="Martijn Hogendorf"]In je bios staat waarschijnlijk de floppy op enabled. Als je deze op disabled zet ben je de melding kwijt.

  Dat ipconfig verdwijnt is niet zo gek. Je moet start > uitvoeren > cmd > ok > en dan type je in het verschenen dos venster ipconfig. Dan zie je wel alle gegevens.[/quote:e684e3b58b]

  ok en waar kan ik dat dan instellen?
 • Om in de bios te komen start je de laptop op en dan moet je gelijk op een toets drukken. Meestal F2 of DEL.
  Dan moet je maar zoeken iets naar iets met Floppy :lol:
 • ok heel erg bedankt, dat met die floppy is al gelukt.

  nu heb ik nog een vraagje

  ik heb op mijn d schijf genaamd recovery een map staan met dell, in die map staat de map image, en in die map het bestand factory.wim, en dat bestand is 2,80 gig groot. Nu neem ik aan dat dat het een en ander heeft te maken met fabrieksinstellingen maar de vraag is nu, hoe kan ik dat terugzetten en weten jullie wat ik met de extensie .wim kan?

  alvast bedankt!
 • bij dat soort merkcomputers zit toch een cd/boekje met instructies (handleiding), en daar zal toch wel zijn aangegeven hoe je dat apparaat terug zet naar fabrieksinstellingen?
 • [quote:0796d43001="derkdejong"]bij dat soort merkcomputers zit toch een cd/boekje met instructies (handleiding), en daar zal toch wel zijn aangegeven hoe je dat apparaat terug zet naar fabrieksinstellingen?[/quote:0796d43001]

  boekje heb ik niet, wel een cd met drivers en utilities, maar ik zou niet weten wat ik daar op moet aanklikken..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.