Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

alle icoons op buraublad weg

None
3 antwoorden
 • ik heb ene probleem ik wete niet wat er gebeurd is met me pc na het op starten van me pc zag ik geen enkele icoon meer.

  wat ik zag was allen een witten ''winndoos'pictogram maar dit wert dan allemaal vermeld by elke programa.

  voorbeeld:
  msn pictogram ''plaatje'' was verandert naar een windos pictogram


  probleem 2
  me snel koppeling van buraublad is verdwennen '' links onder by start'' me neefje had hem voor de gijn verwijdert en ook verwijdert uit prulle bak hoe kan ik zorgen dat weer terug krijg ?  aub help me want ik weet echt neit hoe ik die pictogrammen terug krijg is daar een update of iets voor dat alles weer terug is ?
 • Hiermee kan je iederval jouw bureaublad icoon terughalen:

  http://support.microsoft.com/kb/190355/nl

  Als je op die "windows" icoon klikt werkt de applicatie dan wel ? Bijv van MSN dan MSN dan wel opstart ?
 • Beste Pama,

  Schrijven is soms erg moeilijk, maar jij maakt wel heel veel fouten. Daarom weet ik niet zeker of ik je goed begrijp.
  Als ik iets niet goed begrepen heb, laat het dan even weten.

  Ik begrijp:

  1e probleem:
  Alle iconen op het bureaublad zijn veranderd in standaard windows-iconen. De snelkoppelingen werken nog wel. Dus je kunt de programma's gewoon opstarten. Alleen het plaatje is niet goed.
  Oplossing:
  download TWEAKUI hier: http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/powertoys/xppowertoys.mspx Installeer het programma en start het programma.
  Klik op Repair, helemaal onderaan links. Kies in het vakje rechts voor Rebuild Icons en klik op Repair Now.

  2e probleem:
  De snelkoppeling naar het bureaublad die normaal naast de startknop staat (in de taakbalk) is verdwenen, omdat je neefje hem verwijderd heeft.
  Oplossing:
  Zoek eerst de naam van de computergebruiker: klik op START. Bijna onderaan staat <naam> afmelden. Onthoud wat er in plaats van <naam> staat.
  Ga nu in de verkenner naar C:\Documents and Settings\<de naam die je onthouden hebt>\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch. Daar staat het bestand: Bureaublad Weergeven.scf. Sleep dit bestand [b:0bb5d9f072]met de [u:0bb5d9f072]rechter[/u:0bb5d9f072]muisknop ingedrukt [/b:0bb5d9f072]naar de taakbalk. Laat de rechtermuisknop los en kies : Hier Snelkoppeling Maken. Nu moet het weer in orde zijn.
  Succes ermee.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.