Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

WindowsXPSP2 register schonen met TuneUp Utilities 2007

None
5 antwoorden
 • Als ik het onderhoud op het register van windows XP doe met TuneUp Utilities 2007, komen een steevast een aantal foutmeldingen. Als je de fouten repareert, dan wordt gemeld dat de boel gerepareerd is. Run jen TuneUp Utilities 2007 nog een keer, dan zie je dezelfde fouten weer in het foutoverzicht van de register analyse.

  De foutmelding is:

  Windows History List: invalid entry [blablabla]. The file could not be found in the indicated folder. \ZIP\Trials. Dit is een foutmelding op een bestand dat is gedownload en geplaatst is in de aangegeven map. Dit bestand is verwijderd uit deze map via windows XP. Vanaf dat moment is er deze foutmelding van TuneUp Utilities. Het bestand is met een TRIAL versie van bittorrent gedownload. Bittorrent stond nog op het systeem met deze foutmelding. Na verwijderen Bittorrent blijft de foutmelding gewoon komen.

  Ik heb onder windowsXPSP2 de logfiles bekeken die er zijn. Een windows history list kan ik nergens vinden. Mogelijk is dat een TuneUp Utilities kreet….. Ik kan me heel goed voorstellen dat er history lists worden bijgehouden. Ik kan de list niet vinden.

  Heeft iemand ervaring met deze fout en hoe kan dit worden opgelost.
  Windows XP geeft geen foutmeldingen.

  Met Google nog iemand gevonden met hetzelfde probleem. Echter geen oplossing van het probleem. Alleen de suggestie neem contact op met TuneUP Utilities 2007 support team en gebruik geen register cleaners.
 • Probeer je register eens te schonen met Ccleaner.
  Wat je ook kan doen een een Hijackthis logje plaatsen bij beveiliging en privacy.
 • Bedankt voor de reactie. Ik heb het programma CCLEANER gedownload. Meerdere programma's die het register kunnen schonen, geven aan dat het register OK is.

  Is er in windowsXP zoiets als een Windows History List ?

  Of is dit een list die hoort bij TuneUp Utilites ?
 • Die history-list is een onderdeel van windows. Daarin wordt o.a. bijgehouden welke bestanden je hebt geopend. Na verloop van tijd als je bestanden verwijderd raakt die lijst vervuild met niet bestaande verwijzingen.

  Ik zou me hier eigenlijk niet zo druk maken en regelmatig CCleaner draaien, hoewel Tuneup utilities ook een puik programma is. Ze vullen elkaar goed aan.

  Suc6 !
 • Ik kom er net achter dat er meerdere programma's zijn met de naam CCleaner. De gratis versie FREEWARE lost het probleem dat TuneUp Utilities 2007 geeft op. Bedankt voor de tip.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.