Vraag & Antwoord

OS Windows

Beeldscherm op z'n kant

5 antwoorden
  • Onze zoon heeft lopen rammen op het toetsenbord en nu staat het bureaublad op z'n kant (portret). Hoe zet ik die terug op landscape?
  • Probeer ctrl - alt - pijltjestoets.. Lukt dat niet dan.. - Rechtsklik op een lege plaats in het bureaublad kies voor Eigenschappen. - Daarna neem je het tabblad Instellingen en druk je op de knop Geavanceerd. - In het venster dat dan opent, neem je het tabblad van je (nVidia) videokaart. - Afhankelijk van de kaart en software vind je daar de instellingen om je beeld weer terug te draaien. Hopelijk werkt het..
  • Perfect, CTRL + Alt werkt. Thanx
  • [quote:58bf5a3add="Johant"]Onze zoon heeft lopen rammen op het toetsenbord en nu staat het bureaublad op z'n kant (portret). Hoe zet ik die terug op landscape?[/quote:58bf5a3add] - Dat hangt er een beetje vanaf wat voor grafische kaart er in uw computer zit. Het makkelijkst is om de monitor daadwerkelijk fysiek op zijn kant te zetten, zodat u de muiscursor makkelijker kunt sturen. Dan klikt u met de rechtermuisknop op het bureaublad en kiest u voor Eigenschappen (properties). Als het goed is, ziet u een tabblad met de naam van uw grafische kaart (bijvoorbeeld Nvidia of Intel). Misschien dat u nog op een knop moet klikken de specifieke eigenschappen te kunnen aanpassen. Zoek dan naar iets als 'rotatie' en zet deze terug op 0 (of schakel het gewoonweg uit door een vinkje te plaatsen). Nogmaals, het is afhankelijk van het [u:58bf5a3add]type videokaart[/u:58bf5a3add] dat u gebruikt, maar het moet te doen zijn. Ik ben overigens wel benieuwd welke sneltoets uw zoon per ongeluk (?) heeft ingedrukt :wink: Update: uiteraard was iemand me al weer voor. En die sneltoets kende ik niet.
  • [quote:3a05e4332f="Onno Karman"][quote:3a05e4332f="Johant"]Onze zoon heeft lopen rammen op het toetsenbord en nu staat het bureaublad op z'n kant (portret). Hoe zet ik die terug op landscape?[/quote:3a05e4332f] - Dat hangt er een beetje vanaf wat voor grafische kaart er in uw computer zit. Het makkelijkst is om de monitor daadwerkelijk fysiek op zijn kant te zetten, zodat u de muiscursor makkelijker kunt sturen. Dan klikt u met de rechtermuisknop op het bureaublad en kiest u voor Eigenschappen (properties). Als het goed is, ziet u een tabblad met de naam van uw grafische kaart (bijvoorbeeld Nvidia of Intel). Misschien dat u nog op een knop moet klikken de specifieke eigenschappen te kunnen aanpassen. Zoek dan naar iets als 'rotatie' en zet deze terug op 0 (of schakel het gewoonweg uit door een vinkje te plaatsen). Nogmaals, het is afhankelijk van het [u:3a05e4332f]type videokaart[/u:3a05e4332f] dat u gebruikt, maar het moet te doen zijn. Ik ben overigens wel benieuwd welke sneltoets uw zoon per ongeluk (?) heeft ingedrukt :wink: Update: uiteraard was iemand me al weer voor. En die sneltoets kende ik niet.[/quote:3a05e4332f] Mijn vrouw kwam er mee :P en bij mij werkt het niet de ctrl - alt..

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.