Vraag & Antwoord

OS Windows

Witte rand om desktop iconen

6 antwoorden
  • Hallo allemaal, Ik heb een probleem. Op mijn bureaublad staan er een aantal iconen zoals bij elke gewone PC (bijv. My Computer en Recycle bin). Maar om een of andere vage reden, zit er om het hele icoon + de naam een witte rand, alsof het geselecteerd is :? . Als achtergrond heb ik een normaal plaatje, maar je kan ook nog ergens en "basis" achtergrond instellen. Die maakt dan de kleur van de zogenaamde selectie van de iconen uit. Weet iemand hoe ik dit weg krijg? Alvast bedankt
  • Misschien.... [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=162711]Onderwerp: Beeldscherm pictogram vreemd[/url] Betreft Windows versie?
  • Nee bij mij staat er achter die key ook gewoon een "1tje" :? . Weet iemand misschien nog een andere reden waardoor het zou kunnen komen?
  • De key was eigenlijk als tweede optie..[quote:cd15f94b96="Rosturp"]Betreft Windows versie?[/quote:cd15f94b96]Ik denk toch dat je ergens in de vormgeving dient te zoeken. Probeer eens een zo kaal mogelijk "Bureaublad" te maken. Geen achtergrond af andere afbeeldingen. Via de "Eigenschappen" van het "Bureaublad > Bureaublad aanpassen" de icoontjes (even) uitschakelen > herstart en dan alles weer één voor één instellen.
  • Ja dat hielp, ik had mn "basis" achtergrond nog een keer veranderd naar wit en toen was het ineens weg. Maar toch bedankt. :)
  • [quote:a80b5c009e="Mr. Richie"][size=9:a80b5c009e]"basis" achtergrond nog een keer veranderd naar wit en toen was het ineens weg.[/size:a80b5c009e][/quote:a80b5c009e]Mooi :D Bedankt voor de melding.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.