Vraag & Antwoord

OS Windows

lege Windows en System mappen

3 antwoorden
  • Bij toeval zag ik op een ander (XP) systeem dan het mijne iets waar ik destijds op mijn eigen (XP) PC ook al eens tegenaan gelopen was: Bij de meeste accounts (onder Documents en Settings), waaronder b.v. de "Administrator" account, een [u:35074f3d95]WINDOWS[/u:35074f3d95] map (inderdaad, in kapitalen) en hieronder een [u:35074f3d95]System[/u:35074f3d95] map. Al die mappen bij de verschillende accounts zijn allen leeg. Vermoedelijk is dat ook de reden geweest dat ik ze zelf ooit weggehaald heb. Iemand enig idee waarom die mappen erop gezet worden (bij install.) en waar ze voor dienen? Mijn systeem en ik hebben ze tot nu toe niet gemist.... :wink:
  • hé, bij mij zie ik maar voor een user (ikzelf) zo´n map. ook leeg dus. de andere (virtuele) gebruikers (administrator, defaultuser en allusers) worden er niet mee geplaagd.... nou heb ik sowieso nooit helemaal goed begrepen waarvoor al die users nodig zijn als er maar één is, maar daar heb ik me bij neergelegd. proberen ze bij ms eens volledig te zijn, gaan we daarover weer klagen.. :lol: ik vraag me dat soort dingen dus maar niet meer af.
  • Klopt! Ik heb nog een aantal andere XP (zowel Home als Pro) machines bekeken. Bij de een is die lege WINDOWS/System stuctuur alleen onder "Admnistrator" zichtbaar, bij de andere ook onder de "gebruiker" en zo nog wat combinaties. En.....: allemaal leeg. Mogelijk een installatie souvenir?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.