Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Vista weergave verkenner

None
6 antwoorden
 • Waar ik helemaal gek van wordt in Vista dat in de weergave van de verkenner (rechterscherm) ik steeds "geholpen" wordt met verschillende weergaven. Ik wil gewoon net als in XP ALTIJD: details met naam, grootte type, etc en niet in iedere map een zogenaamde andere handige indeling. Hoe zet ik dat uit?
  En dan nog zoiets, ik ben altijd ingelogd als admin en krijg om de regelmaat te horen dat ik niet gemachtigd ben een bestand te verwijderen. Wie is zo stom geweest dat Vista te kopen en wie is daar de baaas over :? Oh ja ik (niet) blijkbaar :P
  Is daar nog iets krachtigs aan te doen?
  Willem
 • Wie is zo stom geweest dat Vista te kopen
  jij zeker .
  als je het niks vind .
  zet er dan xp op :lol: :lol:
 • Stom??? Nou nee, vind zelf van niet, gewoon nieuwgierig.
  Heb verder 2 machines draaien op XP en een op Linux.
  IK ga gewoon met de tijd mee en probeer eerst zelf iets uit voor ik een oordeel geef. Wat wel stom is reageren zonder antwoord te geven op een vraag. Da's nog stomme dan Vista kopen :evil:
  Willem
 • Je kan via organize > layout > details pane aanzetten, dan staat de informatie die je zoekt aan de onder kant. Je kan het andere panes hier ook in en uitschakelen. Helemaal hetzelfde krijgen als bij XP lukt volgens mij niet.

  Je kan ook nog de classic view inschakelen, maar wat dat inhoud geen idee. Kon zo snel geen schokkende veranderingen vinden. Wat ook wel handig is dat je bij view > choose details je kan aangeven welke eigenschappen je kan zien van een bestand.

  Ook handig is om bij folder options view the optie use check boxes to select items aan te vinken. Dan kan je gewoon de bestanden selecteren die je wilt bewerken, zonder daarvoor CTRL in te drukken.
 • [quote:cbd12f5b92="Solist"]Waar ik helemaal gek van wordt in Vista dat in de weergave van de verkenner (rechterscherm) ik steeds "geholpen" wordt met verschillende weergaven. Ik wil gewoon net als in XP ALTIJD: details met naam, grootte type, etc en niet in iedere map een zogenaamde andere handige indeling. Hoe zet ik dat uit?
  En dan nog zoiets, ik ben altijd ingelogd als admin en krijg om de regelmaat te horen dat ik niet gemachtigd ben een bestand te verwijderen. Wie is zo stom geweest dat Vista te kopen en wie is daar de baaas over :? Oh ja ik (niet) blijkbaar :P
  Is daar nog iets krachtigs aan te doen?
  Willem[/quote:cbd12f5b92]

  Zelf baas worden. :D
  http://www.vistainfo.nl/vista_workshops/vista_workshops/word_zelf_de_baas_over_windows_vista/

  En tweaken.:wink: http://www.tweakvista.com/tweakvistautility/download.aspx
 • Dank daar kan ik weer verder mee prutsen :wink:
  Willem

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.