Vraag & Antwoord

OS Windows

software waarmee ik kan opnemen (t.b.v. presentatie)

Anoniem
gerben
6 antwoorden
 • Ben op zoek naar software t.b.v. een presentatie waarmee ik van te voren iets kan invoeren en later kan afspelen. Het is zeg maar de software die gebruikt is als op internet een demonstratie wordt gegeven over de werking van een pakket.
  Moet e.e.a. demonstreren maar dit wil ik graag opnemen zodat ik het in een powerpoint presentatie kan verwerken en niet bang hoef te zijn dat ik fouten maak o.i.d.
  Indie nadere toelichting nodig dan graag………
 • kan dat niet met muvee
 • Wellicht heb je hier iets aan: http://www.debugmode.com/wink/
 • probeer wonder share demo creator

  hier een demo uitleg over outlook
 • Ga eerst even testen met Wink daar het een freewareprogramma is, heb al wat soort filmpje gemaakt en het dekt denk ik goed de lading (exporteert zelfs naar html opvallend).
  Kom er nog wel even op terug.
 • Wink / DemoCreator even gedownload.

  Zijn er van dit soort programma's waarvan je de presentatie aan iemand als bijlage van email kan doorsturen zonder dat die persoon zelf hetzelfde programma (Wink / DemoCreator) op zijn/haar pc geinstalleerd heeft?

  De reden is dat je op die manier iemand op afstand kan helpen met voorbeelden, dus als de presentatie gewoon is op te starten zonder dat daarvoor DemoCreator of een ander programma nodig is, dan zou dat heel eenvoudig zijn. Bij PowerPoint heb je die optie ook, je stuurt dan een bestand op en zonder dat de ontvanger PowerPoint op de PC heeft, kan die persoon het verhaal afdraaien.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.