Vraag & Antwoord

OS Windows

Programma verwijderen

10 antwoorden
  • Ik heb het programma Utorrent via software verwijderd en tevens de map Utorrent in program files. Als ik het opnieuw probeer te installeren springt het oude Utorrent met de vorige downloads aan. Maar een torrent die ik probeer te openen moet ik via een lijst zien te openen en daar staat Utorrent niet meer tussen?? Utorrent is dus niet verwijderd, maar er nieuwe torrents mee openen lukt niet.
  • Denk dat er dan niets anders opzit dan de map handmatig te verwijderen dus eerst onderin je taakbalk het progamma ook sluiten als daar een icoontje staat. en misschien in het menu start nog en dan het prog. opnieuw downloaden en die opnieuw installeren? dan ben je ze denk wel kwijt.
  • Kan je het misschien wat beter uitleggen, ik kan er geen draad aan vastknopen :?
  • [quote:0d338e6ed4="Sandernerd"]Kan je het misschien wat beter uitleggen, ik kan er geen draad aan vastknopen :?[/quote:0d338e6ed4] aan mijn uitleg of zijn probleem? :P
  • [quote:05ed5b4a74="deur12"]Ik heb het programma Utorrent via software verwijderd en tevens de map Utorrent in program files. Als ik het opnieuw probeer te installeren springt het oude Utorrent met de vorige downloads aan. Maar een torrent die ik probeer te openen moet ik via een lijst zien te openen en daar staat Utorrent niet meer tussen?? Utorrent is dus niet verwijderd, maar er nieuwe torrents mee openen lukt niet.[/quote:05ed5b4a74] Heb je geprobeerd om een updat of iets dergelijks (van µtorrent) te installeren? Want dan is het logisch dat de 'oude' µtorrent weer aanspringt, aangezien de nieuwe er hetzelfde uitziet als een oude versie... Als ik het verkeerd begrijp, probeer het wat duidelijker uit te leggen?
  • Sorry voor de onduidelijkheid. Nog een poging:ipv Utorrent wilde ik eens een andere downloader gebruiken en heb Utorrent via start-config-software verwijderd en tevens handmatig in program files.Heb spijt van mijn actie en wil herinstalleren.Als ik echter kies voor het opnieuw installeren,springt meteen het""oude" Utorrent aan met daarin zichtbaar nog de oude torrents(down en upload). Ergens is dus nog Utorrent geinstalleerd.maar als ik een nieuwe torrent probeer te openen, moet ik het bijbehorende programma opzoeken in een lijst of opsporen via internet.Openen lukt dus niet. Rara hoe kan dat? Hopelijk duidelijker nu..
  • [quote:1e8c0513b8="deur12"]Sorry voor de onduidelijkheid. Nog een poging:ipv Utorrent wilde ik eens een andere downloader gebruiken en heb Utorrent via start-config-software verwijderd en tevens handmatig in program files.Heb spijt van mijn actie en wil herinstalleren.Als ik echter kies voor het opnieuw installeren,springt meteen het""oude" Utorrent aan met daarin zichtbaar nog de oude torrents(down en upload). Ergens is dus nog Utorrent geinstalleerd.maar als ik een nieuwe torrent probeer te openen, moet ik het bijbehorende programma opzoeken in een lijst of opsporen via internet.Openen lukt dus niet. Rara hoe kan dat? Hopelijk duidelijker nu..[/quote:1e8c0513b8] en al laat je je computer doorzoeken, dus start-> zoeken.. en dan op het prog. laten zoeken misschien dat j nog een aantal locaties krijgt..
  • Eerst eens grondig wissen .... 1) Zoek in het register naar key's met de naam van het programma en wis deze (ehhh moet je wel goed weten wat de risico's zijn) 2) Wis in de map ProgramFiles de map van het programma. 3) laat windows zoeken naar bestanden met de programma naam en wis ze ook. als 2 en 3 foutmeldingen geven herhaal de stappen dan in de veiligemode Alle sporen van de oude versie moeten dan weg zijn suc7 ..
  • [quote:bde077a6e4="Freddy 365"]Eerst eens grondig wissen .... 1) Zoek in het register naar key's met de naam van het programma en wis deze (ehhh moet je wel goed weten wat de risico's zijn) 2) Wis in de map ProgramFiles de map van het programma. 3) laat windows zoeken naar bestanden met de programma naam en wis ze ook. als 2 en 3 foutmeldingen geven herhaal de stappen dan in de veiligemode Alle sporen van de oude versie moeten dan weg zijn suc7 ..[/quote:bde077a6e4] als je een beetj het hele verhaal gelezen hebt dan had hij dat allang gedaan via software gwist, en in program files.. en daarna reageerde ik voor die zoekresultaten
  • had ik over het dat hij het register en alle ini files uit temp mappen en de windows systeem gepoetst had ?? sorry

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.