Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Vista Ultimate blokkeert downloaden na ca. 4 uur

Anoniem
Phaldmmor
4 antwoorden
  • Tijdens het downloaden schakelt Vista het Internet uit en stopt het downloaden na ca. 4 uur. Dit gebeurt bij onaangeroerd gebruik van welk deel van de pc danook. Dus zeker geen muis en toetsenbord. Klik ik op een toets of gebruik ik de muis dan lees ik "Uitgeschakeld". Klik ik hierop dan gaat het downloaden gewoon verder en is er tijd verloren gegaan. Configuratiescherm/Systeembeheer/Beveiliging heeft mij niet geholpen.Vraag: Hoe en waar schakel ik dit veiligheids aspect uit ? Help.
  • Misschien schakelt je powersettings de netwerkkaart uit. Je kan eens kijken bij config scherm power options en dan je power configuratie controleren.
  • Phald, Powercontrol is goed. Netwerkkaart ledindicatie is ook aan.Is dus aktief.
    Meer info: Download binairebestanden van Nieuwsgroepen en leech met newsleecher 3.8. Lees bij blokkering van Internet midden op het scherm mijn logo van Administrator met pc naam en daaronder "Computer is vergrendeld". Klik ik op de logo dan lees ik "Inschakelen en download gaat weer door. Vind Vista een uitdaging anders had ik hem er reeds lang afgegooid. Dit euvel moet bekend zijn omdat ik standaard de Vista heb geinstalleerd.Wie weet nog meer ? Dank.
  • [b:9a8d249756]Gevonden[/b:9a8d249756]:Vista Ultimate heeft een standaard "Slaapstand"van 1 uur. Pc gaat dus bij stilstand automatisch na 1 uur slapen, een soort Standby. Instellen: Conf.scherm/Beveiliging/energiebeheer/energiebeheer schema. Standaard is aangevinkt "Gebalanceerd" Klik op schema instellingen wijzigen en je ziet het ingestelde 1 uur. Instellen naar gelang in meerdere uren. Ik heb hem nu staan op NOOIT. Hiermee zal iedere Vista man mee te maken hebben. Succes. :roll:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.