Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Instalatie MCE

Dagdag, Ik heb losse componetnten en een OEM versie van Windows XP media center gekocht. Gisteren heb ik deze geinstaleerd. Tijdens de instalatie vroeg MCE om de cd met daarom Windows servicepack omdat ik deze niet heb heb ik dit geannuleerd. na instalatie bleek dat ik geen internetexplorer heb, ipv daarvan zie je in het startmenu de afbeelding van een missende icoon, wanneer ik deze aanklik geeft MCE aan dat het programma verwijderd dan wel verplaatst is. Instalatie van Firefox (via usbstick) help ook niet, na openen geen verbinding. Een tweede detail is dat na het opstarten ik een klasiek thema krijg te zien, deze is niet aan te passen via het configuratiescherm. Als eerste dacht ik misschien is de hardware niet goed, ik heb toen de HD in mijn eigen pc aangesloten, welke dualcore heeft en een behoorlijke grafische kaart en geheugen, bovendien draaid mijn pc al een jaar super. Mijn HD's afgekoppeld en met met mijn PC en de nieuwe HD MCE opnieuw instaleren. het resultaat; weer hetzelfde verhaal een klasiek thema en geen IE. Mijn vraag aan u allen is: heeft iemand ervaringen met een soortgelijk iets of weet iemand waar in de instalatie iets fout kan zijn gegeaan. Normaliter vraagt windows toch niet om servicepack twee tijdens de instalatie maar voer je die uit met de updatewebsite via microsoft, daarbij ik heb die cd niet meegeleverd gekregen dus tijdens de instalatie kan ik daar niet over beschikken. Alvast vriendelijk bdankt :)

s1001820