Vraag & Antwoord

OS Windows

problemen opstarten XP

5 antwoorden
  • Beste mensen, Ik heb sinds gister een probleem met het opstarten met mijn computer. 's middags werkte hij vlekkeloos, heb vervolgens de computer uitgedaan en losgekoppeld omdat ik dingen moest verplaatsen. Vervolgens heb ik de computer weer aangesloten, maar hij bleef in een "loop" draaien. Hij begint normaal, vervolgens kom je bij het gedeelte waar je dus Windows XP ziet staan, met dat laadbalkje, als hij dat heeft gehad, wordt het scherm even zwart en vervolgens herstart de computer zichzelf weer. Opstarten in veilige modus lukt wel, maar ik kom niet verder. Met opnieuw installeren van xp wil ik nog ff mee wachten, omdat ik alles anders kwijt ben :roll: (als ik me niet vergis) (het is overigens niet mogelijk om in veilige modus op internet te komen) -AMD athlon64-4600 X2 dual core -Asus m2n4-SLI -2x 1024Mb DDR2-800MHz OCZ geheugenkit -XFX Geforce 7600GT 256Mb -thermaltake tr2-r1 koeler
  • Systeem herstel in veilige modus uitvoeren? Laatste configuratie die werkte ook geprobeerd als je opstart via F5 of F8?
  • opstarten met laatst bekende configuratie dmv F8 heb ik ook al geprobeerd, maar dat werkte ook niet. Systeem herstel via veilige modus..waar kan ik dat vinden? (veilige modus al geopend)
  • C:\WINDOWS\system32\Restore\strui.exe. Of in de systeemwerkset.
  • ah, ok.. nou op hoop van zege

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.