Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Opstarten.

None
12 antwoorden
 • Kan iemand mij beschrijven hoe ik hier bij mijn vraag een JPEG of iets degelijks kan toevoegen.
 • boot image veranderen????
 • en wat is de vraag
 • [quote:d9959a51e7="tuurke"]Kan iemand mij beschrijven hoe ik hier bij mijn vraag een JPEG of iets degelijks kan toevoegen.[/quote:d9959a51e7]


  Uit de faq.
  Afbeeldingen kunnen inderdaad worden getoond in uw bericht. Alhoewel, er is geen functie om afbeeldingen te uploaden naar dit forum. Je kan een link plaatsen naar een afbeelding op een publiek toegankelijke web server, bijvoorbeeld http://www.een-ongekende-plaats.net/mijn-foto.gif. Je kan niet linken naar afbeeldingen opgeslagen op uw eigen PC (tenzij het een publiek toegankelijke server is) noch afbeeldingen opgeslagen op bvb, e.g. hotmail of yahoo mailboxes, sites met wachtwoord beveiliging, enz. Om de afbeelding te tonen gebruik je liefst de BBCode [img] tag of soortgelijk in HTML (indien toegelaten). Afbeeldingen dingen altijd te eindigen op .jpg, .jpeg, .gif of .png.
 • Ergens op dit forum heb dit probleem reeds aangekaart.
  Minimum één keer per dag (meestal 's avonds) start mijn computer opnieuw en automatisch op, zonder dat ik om een herstart heb gevraagd.
  Ik denk nu mogelijk iets gevonden te hebben dat de oorzaak van het probleem zou kunnen zijn.

  Ik vond in het logboek "Toepassingen" het volgende (juist na dat het probleem zich voordeed:

  Eigenschappen gebeurtenis
  Bron: LiveUpdate Notice service
  Kan beschrijving voor gebeurtenis ID (0) in bron (LiveUpdate Notice Service) niet vinden.
  De lokale computer beschikt misschien niet over de benodigde registergegevens of DLL berichtbestanden om berichten van een ecxterne computer te kunnen weergeven.
  U kunt mogelijk de schakeloptie /AUXSOURCE= gebruiken om deze beschrijving op te halen. De volgende gegevns zijn deel van deze gebeurtenis: Service stearted.


  Zou het niet kunnen dat een LiveUpdate steeds het probleem van "opstarten" veroorzaakt ?
  Indien "ja" wat kan ik hier aan doen om dit te verhelpen.

  Nochtans, zie ik regelmatig dat de Norton LiveUpdate wordt uitgevoerd…
 • :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: symantec/norton is al een probleem op zich .
  wat een bagger scanner .
 • Weet niet of dit het probleem veroorzaakt…werk met Norton sind 1998…zonder noemenwaardige "LiveUpdate" problemen.
  Je bent duidelijk geen Symantec-aanhanger.

  Maar daarmee is er nog geen duidelijk antwoord op mijn vraag…
 • [quote:4de6ebb452="tuurke"]Weet niet of dit het probleem veroorzaakt…werk met Norton sind 1998…zonder noemenwaardige "LiveUpdate" problemen.
  Je bent duidelijk geen Symantec-aanhanger.

  Maar daarmee is er nog geen duidelijk antwoord op mijn vraag…[/quote:4de6ebb452]
  nee zeker niet .
  en er zijn er velen die norton bagger vinden
  een kleine tip BitDefender Kaspersky NOD32 .
  dat zijn scanners die doen wat norton op zijn verpakking zet virussen vangen .
  en het systeem schoon houden
 • van wat ik uit de verhalen hoor in mijn omgeving is de laatste versie van Norton een grote flop.
 • [quote:91489d232e="spaarvarken"]van wat ik uit de verhalen hoor in mijn omgeving is de laatste versie van Norton een grote flop.[/quote:91489d232e]weer een :lol:
 • Graag even ontopic blijven hier…

  @ Plextor: het gaat hier niet om jouw persoonlijke mening over Norton Antivirus. Tuurke heeft een probleem en vermoedt dat het in de LiveUpdate functie zit. Je kan dan twee dingen doen: helpen door een zinnige bijdrage te leveren om het probleem op te lossen, of gewoon niet reageren in dit topic…

  @ Tuurke: Krijg je deze meldingen in je logboek op (ongeveer) dezelfde tijden als dat je PC opnieuw opstart? Je zou anders ook eens het volgende kunnen proberen:
  Rechtsklik op deze computer –> eigenschappen, tabblad geavanceerd, knopje opstarten en herstel (of iets dergelijks, heb zelf engelstalige Windows). Zet hier het vinkje uit bij automatisch opnieuw opstarten.
  Als er een blauw scherm verschijnt wil Windows automatisch opnieuw opstarten, zodat de gebruiker niet lastig geval wordt met enge foutcodes. Hiermee zet je die functie uit en kun je dus zien waardoor je PC crasht. Met deze foutmelding kunnen wij of Google misschien iets meer…
 • Sorry door omstandigheden ben ik er een tijdje uitgeweest.

  Ik heb nu pas het automatisch uitschakelen eens "uitgeschakeld".
  Wat ik nog kan vertellen: XP werd opnieuw in een neiuwe kleedje op de computer gezet. Men dacht hiermee het probleem te verhelpen…niks dus.

  Integendeel: ik heb sinds een tweetal weken, twee blauwe schermen (met een vijftal error codes onderaan) gehad waar mij op diverse gevaren wordt gewezen. Ik schijn niet alleen in dit geval te zijn…dus…

  Ik start opnieuw op en het probleem meldt zich niet meer, ik kan gewoon verder werken. We zien wel…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.