Vraag & Antwoord

OS Windows

Automatisch updaten (1 onderdeel niet mogelijk)

3 antwoorden
  • Al jaren heb ik automatisch updaten in Windows XP Home Service Pack 2 ingeschakeld. Dit werkte probleemloos. Maar, sinds enkele dagen geeft hij aan dat hij het volgende niet kan installeren: Microsoft.NET Framework 1.1 Service Pack 1. Ik heb geen idee of dat kwaad kan. Mogelijk kan iemand me dat vertellen? Wat ik wel weet is dat ik steeds weer opnieuw de melding krijg dat er een nieuwe update is. Als ik toestemming geef om te installeren krijg ik na enige tijd weer de melding dat het niet mogelijk is. Weet iemand hoe ik er van af kan komen om steeds weer geattendeerd te worden op een update waarvan na toestemming tot installatie steeds weer blijkt dat het niet mogelijk is? Alvast bedankt.
  • ik krijg deze ook de fout code die er achterzit is 0x80070002 en betekent dat de download file corrupt is na het tijdelijk stop zetten van de win update moet je een map hernoemen waar de update bestanden gedownload worden en die is beveiligd door windows en kan je niet hernoemen na hernoemen moet je de win update weer aanzetten
  • Bedankt voor je snelle reactie. Het is jammer dat ik je antwoord niet begrijp. Ik moet "een map" hernoemen. Welke map is dat dan? De update wordt toch geïnstalleerd en niet als bestand in een map opgeslagen? En welke consequenties heeft de handeling die je me adviseert?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.