Vraag & Antwoord

OS Windows

Geen "veilig verwijderen" icoon bij usbstick W98se

6 antwoorden
  • Op mijn laptop draait win98se. Op mijn pc draait xp prof. Nu heb ik een Peak 8 gb usb stick gekocht die op allebei het doet (ik zie een schijfletter en de schijf is ook te bereiken. Ik zie echter geen veilig verwijderen icoon in windows 98 taakbalk terwijl dit wel in xp gebeurt. Voor win 98 moet je trouwens wel een driver instaleren, wat ook gebeurt is. Als ik de stick onveilig verwijder loopt mijn laptop uiteraard vast. Is er een mogelijkheid in win98 om dat icoontje tevoorschijn te toveren?
  • [quote:d8a6b5c90b="Adewaart"]Is er een mogelijkheid in win98 om dat icoontje tevoorschijn te toveren?[/quote:d8a6b5c90b] Bij mijn weten verschijnt dat "veilig verwijderen icoon" alleen als de meegeleverde Win98Se drivers van je usb-stick die optie hebben toegevoegd. Zie ook deze topic op breekpunt http://forums.breekpunt.nl/forums/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35334
  • klopt, win 98(se) genereert die nooit zelf!
  • Je kunt ook de PC uitzetten en daarna de stick verwijderen. Niets aan de hand.
  • in w98 kan je de stick botweg verwijderen als je dat maar niet doet als er een programma mee bezig is. dus: verkenner is niet actief en lampje is uit, dan is onder w98(se) de stick klaar om uitgenomen te worden.
  • Bedankt voor de reacties!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.