Vraag & Antwoord

OS Windows

Win AutoUpdate versus WindowsUpdate(.com) en WGA

5 antwoorden
  • Heb zojuist voor iemand via de WindowsUpdate pagina, ess. updates, IE7 "verzorgd". Wat me echter (ook al in andere gevallen) opgevallen is: ondanks het feit dat er al een WGA tool op 't machien geïnstalleerd is, komt ook die update pagina weer "aankleppen" met een download en install. van dat ding...... :? Tja, en dan moet je wel, want anders kun je niet verder. 't Is geen probleem, want alles is zo legaal als wat, maar ik verbaas me er wel over dat er via de update pagina alweer zo'n tooltje verzorgd moet worden welke al lang geleden ook al via de AutoUpdate functie op het systeem gezet is. Iemand die weet hoe dit zit?
  • Puur om "piraterij" tegen te gaan.
  • Dus da's normaal, begrijp ik....... :roll: Maar het betreft toch steeds dezelfde WGA tool (versie)? Wordt de bestaande dan overschreven of zoiets....?
  • Het is wel dezelfde tool, maar steeds een andere versie. Anders zou het weinig helpen.
  • [quote:ccbf8671bb="gerben"]Het is wel dezelfde tool, maar steeds een andere versie. Anders zou het weinig helpen.[/quote:ccbf8671bb] Zit iets in..... Maar, dan worden oudere versies toch (naar ik anneem) van 't systeem verwijderd? Anders zouden lieden die de AU functie nooit gebruiken (maar de update pagina gebruiken) opgescheept zitten met ....tig WGA plug-ins (want dat zijn 't toch?).

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.