Vraag & Antwoord

OS Windows

Hoe maak ik digitale fotolijst met een oude computer?

4 antwoorden
  • Ik zie die dingen wel eens staan. Digitale fotolijstjes. Wel een beetje klein en eigenlijk ook te duur. Als ik mijn ouwe computers en monitoren eens aankijk, dan denk ik dat zoiets met die hardware ook mogelijk zou moeten zijn. De monitor in een kamer met om de 10 minuten een andere foto en de computer in de andere. Zou dit kunnen? In mijn eigen pc zit een grafische kaart met 2 monitoraansluitingen. Zou die 2e aansluiting hier ook voor kunnen dienen? Groet
  • je kan het doen met bijna elk digitale foto bewerking s programma . gewoon een slideshow maken van de foto's die je wil tonen .
  • [quote:b8dd161714="Sandy"]Ik zie die dingen wel eens staan. Digitale fotolijstjes. Wel een beetje klein en eigenlijk ook te duur. [/quote:b8dd161714]Het stroomverbruik van de gemiddelde computer is vele malen hoger. Je kan misschien wel een oudere PC gebruiken, PII of zo, alleen verbruikt die meestal ook nog wel 50W. En dan komt het beeldscherm er nog bij. Nog ouder kan misschien ook nog wel. De 2e monitor kan in theorie wel. Ik weet zo geen kant en klaar voorbeeldprogramma.
  • screensavers, fotobekijkprogramma´s, van alles kan je instellen op een nieuw beeld om de tien minuten.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.