Vraag & Antwoord

OS Windows

Bestandstype laat zich niet koppelen aan programma

3 antwoorden
  • Merkwaardig: Een bestandstype met extensie .mus laat zich niet koppelen aan het bijbehorende programma Finale PrintMusic2008. Het kan wel gekoppeld worden aan het kleine broertje van dit programma: NotePad2008, of de grote broer Finale2008. Nog merkwaardiger is dat die koppeling met PrintMusic er wel geweest is tot een paar dagen geleden. Als je rechtsklikt, Openen met... dan standaardprogramma kiezen en je kiest dan PrintMusic2008, dan verschijnt het niet in de lijst van standaardprogramma's. Het lukt ook niet via Configuratiescherm. Mijn besturingssysteem is Vista.
  • Als het er een paar dagen geleden nog was kan jij je dit afvragen: 1. is een systeemherstel dan niet aangewezen? 2. Wat gebeurde er op / met je systeem een paar dagen geleden?
  • [i:575733281e]Wat gebeurde er op / met je systeem een paar dagen geleden?[/i:575733281e] Tja, daar heb ik me over suf geprakkezeerd. Ik heb een verouderde versie van genoemd programma verwijderd. [i:575733281e]Is een systeemherstel dan niet aangewezen? [/i:575733281e]Natuurlijk! Dat ik daar niet aan gedacht heb. Het systeem terugzetten naar een week geleden werkte. Probleem opgelost, maar oorzaak onduidelijk. Ik ga dat oude programma (wat uiteraard weer terug is) weer verwijderen en kijken of dat de oorzaak was. Bedankt voor de adviezen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.