Vraag & Antwoord

OS Windows

Schokkerig met muis scrollen

7 antwoorden
  • Hey, Als ik met de muis scroll gaat alles heel schokkerig en langzaam. Dit is ineens zo sinders gister avond.. :? Heb virusscan etc even gedraait, maar helpt niks. Een instelling of zo misschien? :wink:
  • nou, een vieze muis zou ik eerder aandenken....
  • Videokaartdrivers Die ontbreken en dan schokt het beeld bij het scrollen. Dus een nieuwe installatie van je videokaartdrivers zou het op moeten lossen.
  • Mja, muis is niet vies en de drivers... hij deed het vorige week nog goed met dezelfde drivers en muis. Lijkt me een beetje vaag?
  • ja, dat geldt wel voor meer dingen, dat ze het vorige week nog deden, dus da´s natuurlijk geen argument. aan de twee tips die je al hebt: muis vies? en drivers videokaart vernieuwen, kan ik nog toevoegen (als je een optische muis hebt): een ander onderleggertje. dus: aan het werk! :wink:
  • [quote:941ad03bb7="jeffrey91"]Mja, muis is niet vies en de drivers... hij deed het vorige week nog goed met dezelfde drivers en muis. Lijkt me een beetje vaag?[/quote:941ad03bb7] stukje kaas geven :lol: restore punt maken
  • Via Windows kun je een systeemherstel maken naar een datum waarop het nog wel goed werkte. Dat zou ik doen. Als dat niet lukt kun je via configuratiescherm van Windows mogelijk een wizard vinden voor het oplossen van muisproblemen. En misschien moet je je muis opnieuw instaleren? De driver zit in Windows en anders moet je de driver gebruiken die werd meegeleverd met je muis bij aankoop. Probeeer ook eens of je muis wel werkt op een andere pc. Probeer ook eens een andere muis op jouw pc. Dat geeft mogelijk informatie over waar het probleem zit.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.