Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

TweakUI / XP

Anoniem
lion
9 antwoorden
 • Valt me nu eigenlijk pas op:

  [b:cfdb75fd6a]"To get help for an item, click the ? in the upper right corner of the dialog, then click the item. The help will appear in the "Description" box."[/b:cfdb75fd6a]

  Nou, inderdaad, als je die "?" klikt, dan verandert de muisaanwijzer in een pijl/? combinatie. Maar da's dan ook alles, want verder gebeurt er niets na een klik op een item.
  Maar waarom zou er ook wat gebeuren? Bij sommige items is "standaard" al een "Description" box aanwezig (b.v. bij "Explorer";), bij andere (b.v. Templates) weer niet. Een klik op [i:cfdb75fd6a]"?" in the upper right corner[/i:cfdb75fd6a] verandert daar niets aan…. :wink:

  Hebben die programmeurs iets anders bedoeld, of snap ik 't niet? :roll:
 • En……… Er is niemand anders die zich hierover verbaasd heeft?? :?
 • [quote:d80930182e="lion"]En……… Er is niemand anders die zich hierover verbaasd heeft?? :?[/quote:d80930182e]
  eh… heb je al geprobeerd om de vraagteken te klikken en dan ergens op bijv. op het huisje dan staat er waarschijnlijk wel iets over op…
 • Huisje? Welk huisje? :? :roll:
 • ik snap je vraag niet :?
 • Heel simpel: de Engelse tekst (bold in startdraadje) klopt niet met de praktijk!

  Klik je op de "?" button in "the upper right corner" dan verandert de muisaanwijzer van een [u:398a3d5195]pijl[/u:398a3d5195] in [u:398a3d5195]pijl met ?[/u:398a3d5195].
  En daar blijft het bij. Na het aanklikken van een item [b:398a3d5195][u:398a3d5195]verschijnt[/u:398a3d5195][/b:398a3d5195] er geen "help" in de "Description box", want er zijn 2 mogelijkheden:

  1) Als je een item aanklikt, dan staat er sowieso al en "description" (box). (Een voorbeeld hiervan is het item "Explorer";).
  2) Als je een item aanklikt , dan is er domweg geen "description" (box). (Een voorbeeld hiervan is het item "Templates";). Hier is geen "Description box" en zal ook niet verschijnen na aanklikken van het item met de "pijl + ?" muisaanwijzer….. Al klik je tot pasen en pinksteren op 1 dag vallen. :wink:

  [u:398a3d5195]Ergo[/u:398a3d5195]: waarom die wazige, niet met de praktijk kloppende tekst? Die "?" button in de upper right corner staat er m.i. voor Jan met de korte Achternaam…….. :?
 • Hoera! Juicht en jubelt! Het duurde even, maar de munt is gevallen! :P
  De uitleg van de makers werd door mijn grijze massa iets anders geïnterpreteerd….
  Ik zat me suf te klikken op items in dat linkerdeel v.h. venster. Nu blijkt dat er een paar gevallen zijn met "setting"mogelijkheden, waarvan per setting op te vragen is wat 't "doet" (inhoud description box wijzigt)…..
  Een goed voorbeeld is "Common Dialogs".

  Bedankt, want door het "snap je vraag niet" ben ik verder gaan wroeten!
 • lolz maar echt ik snapte je vraag niet maar ben blij dat het je geholpen heeft 8)
 • Ik vond het een interessante vraag, maar wist er geen antwoord op. Het is natuurlijk niet echt van belang voor de werking van tweakui, maar waarom schrijven de makers dat je op dat vraagteken moet klikken?
  Juichen en Jubelen doe ik evenwel nog steeds niet, want als ik in (bv.) Common Dialogs op een van de settingsmogelijkheden in het rechtervak klik (dus zonder eerst op dat vraagteken te klikken) verandert de description ook. Ik kan dus nog steeds niets vinden wat er, door eerst klikken op dat vraagteken, aan extra informatie komt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.