Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows xp Boot probleem

4 antwoorden
  • hallo ik heb net mijn laptopje gemaakt [ 3ghz P4 512mb ram 128mb ATI X600]. nu heb ik al een paar keer de windows partitie opnieuw geinstalleerd maar elke keer wanneer ik hem reboot als ik alle drivers geinstalleerd heb, start hij niet meer op. het windows logo komt in beeld met : Xp Home Edition, het groene balkje gaat één keer lopen, en bij de 2e keer stopt hij halverwege. de laptop doet dan niks meer. wat is er aan de hand? start ik hem daarna opnieuw op dan krijg ik een melding dat er iets fout is en veilige modus enzo jullie kennen het wel. Maar als ik die start of de vorige ''juiste configuratie (recente instellingen die werken)'' dan heb ik geen internet en geen Video drivers, wie helpt mij.
  • Denkelijk dan toch niet de juiste drivers geïnstallerd, welk merk en type laptop is het?
  • het is een HP pavilion ZD8000 en heb de drivers geinstalleerd die er bij de laptop bij zaten (dvd-tje), voor wifi en ATI X600. Zou het zin hebben om de gehele schijf te Formateren?
  • Defragmenteren? formateren bedoel je? Waarom? dat was toch al gebeurd? Welk type is het exact? er zijn 45 uitvoeringen van de 8000. :wink: Vaak worden er driver cd's meegeleverd voor alle hardware die wordt gebruikt in die serie's en die hardware kan ook verschillen. Kijk na die "laatste configuratie die werkte" eens in apparaatbeheer en laat windows zelf de drivers installeren via de gele uitroeptekens met de driver cd in de drive. Te beginnen met de Intel chipset info file.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.