Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows kapot?

Anoniem
Alexander H.
2 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb het gevoel dat een virus mijn windows instalatie ernstig heeft beschadigd. Eerder had ik al een topic gemaakt in het Internet Beveiligingsonderdeel, aangezien ik denk dat het virus nu weg is, ligt het probleem nu op een ander vlak.
  Ik denk dat het virus weg is omdat scans met allerlei programma's helemaal niks oplevert en eerder gevonden bestanden e.d. eindelijk verwijderd zijn.

  Ik heb nog steeds grote problemen met windows, omdat veel functies niet meer werken. Eigenlijk heb ik de hoop al opgegeven om m'n windows instalatie weer als nieuw te maken, maar ik wil nog wel belangrijke gegevens backuppen.
  Het probleem hierbij is dat de kopieer,plak en sleep functie niet meer werken.
  Heeft iemand een idee hoe de kopieer functie weer kan herstellen? Of in ieder geval een andere manier om de bestanden te backuppen, het maakt niet uit hoe..

  Voor achtergrond informatie betreffende dit gebeuren, kijk in het oude topic:
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=1262002#1262002
 • Kijk of het lukt om bijv. het programma Syncback nog onder je Windows te installeren. Daarmee kun je doodsimpel een profieltje aanmaken waarin je alle gewenste mappen op een andere partitie of schijf backupt. Het lijkt me zinvol dit niet op je Windowspartitie te doen: gezien de voorgaande problematiek lijkt me een volledige format daarvan voorafgaande aan een nieuwe Windowsinstallatie zeer wenselijk.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.