Vraag & Antwoord

OS Windows

Outlook Express en -dag- datumvermelding in header

6 antwoorden
  • Ik heb mijn PC opnieuw moeten installeren (Windows XP). Alles werkt volgens mij goed, maar het een raar probleem in Outlook Express. (En dat programma zal ik graag blijven gebruiken. Van: * Aan: * Datum: maandag, december 2007 09:40 Onderwerp: * In de datumregel zal dus op scherm en print ook de dag van de datum (b.v. [b:c199ac160c]24[/b:c199ac160c] decenber 2007) moeten worden geprint. Wie kan mij vertellen hoe ik dit op kan lossen? Alvast bedankt.
  • Misschien begrijp ik de vraag/probleem niet, maar de datum wordt slechts weergegeven in de reeds verzonden berichten. Zo ook in de ontvangen berichten. In een "Nieuw bericht" dus niet aanwezig. Test eens door jezelf een bericht te sturen.
  • Goed dat je dit vraagt. Het gaat om reeds ontvangen berichten. Daar is de datum niet van te zien als je het bericht op scherm hebt staan. Alle andere gegevens worden goed weergegeven. Vandaar dus mijn bijgevoegd voorbeeld met de sterren. Dus waarom komt alleen de dag van de datum niet op scherm en papier? Hoe ga ik dit verhelpen?
  • Het is mij nog niet geheel duidelijk wat er ontbreekt. Alleen de datum/tijd? [img:54f3c58dd5]http://i9.tinypic.com/82l0kk0.png[/img:54f3c58dd5] Of de gehele regel? [img:54f3c58dd5]http://i8.tinypic.com/6p9tk3q.png[/img:54f3c58dd5][quote:54f3c58dd5="ThomasM"]Ik heb mijn PC opnieuw moeten installeren (Windows XP).[/quote:54f3c58dd5]Windows update daarna bezocht? Kan zijn dat je een update mist, zoals [url=http://support.microsoft.com/kb/887797/nl]KB887797[/url] Zo ja installeer dan eerst KB823353 zoals aangegeven. Windows gebruikt de eigen klok om er de tijd aan te geven. Staat deze goed, ook in het bios? Probleem kan ook bij de afzender liggen. Is het tot één afzender te relateren? Misschien een ISP server van slag :roll: Kijk eens via de eigenschappen (rechtsklik op het bericht > Details/Bron) of daar wel tijden staan.
  • Ik heb nogal wat keren de update site bezocht. KB873339 is het laagste nummer, KB944653 het hoogste. De nummers die je noemt heb ik niet, dus daar zal ik zeker naar gaan kijken. In de eigenschappen staat het helemaal goed, evenals de lijst met mailberichten. Ook daar wordt dd mmmm jjjj goed weergegeven. Alleen in het geopende en geprinte bericht komt alleen mmm jjjj te staan (dus ZONDER dd) en dat is de kern van mijn probleem. Ik zie nu overigens bij 'Updategeschiedenis weergeven' in Windows Update dat daar ook de dd niet wordt weergegeven. Dan lijkt het dus niet alleen een OE probleem te zijn.
  • Je datumformaat staat waarschijnlijk fout in de landinstellingen. (Start-configuratiescherm-landinstellingen) Naast de taal (Nederlands?) op de knop Aanpassen klikken en kijken op het tabblad Datum. Daar moet bij de lange weergave dddd d MMMM jjjj staan. Ik denk dat de 5e d, tussen de spaties, daar is verdwenen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.