Vraag & Antwoord

OS Windows

Kan niet branden..

3 antwoorden
  • Ik wil graag bestanden (muziek en films) op een cd/dvd zetten. Normaal lukte dit altijd en had ik nooit problemen. Als ik het nu probeer, en ik bestanden naar de E-schijf (dvd/cd-writer) probeer te kopieren krijg ik de volgende foutmelding: 'Windows is een probleem tegen gekomen bij het kopieren van dit bestand. Wat wilt u dat windows doet? dan heb ik de volgende twee opties: -Opnieuw (dan doet zich het zelfde probleem voor) -Annuleren heeft iemand een idee waar dit mee te maken zou kunnen hebben? Ook via andere wegen om bestanden te branden krijg ik een foutmelding. Heeft iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn? Alvast bedankt!
  • Als je in de lijst met services kijkt en je inspecteert even IMAPI CD-Burning COM. Zie je dan of die is uitgeschakeld? Start > uitvoeren > services.msc (intypen) kan zijn dat die service is uitgeschakeld.
  • Het probleem is opgelost. Alleen doet een ander probleem zich nu voor. Ik wil graag een filmbestand op een dvd-R schijfje zetten. Volgens mijn computer kan ik alleen cd-r of cd-rw schijfjes gebruiken. Toch heb ik een hp dvd writer & cd writer. Het zou toch moeten lukken. De dvd-r schijf accepteerd hij niet.. iemand enig idee?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.