Vraag & Antwoord

OS Windows

VirtualCD of alternatief

Anoniem
gerben
11 antwoorden
 • Is dat niet zo iets als DeamonTools?
 • hi, Ik zoek een programma om ISO's te laden als virtuele cd/dvd. VirtualCD ofzoiets dus. Maar kost 40 euro, dus wilde ik eerst kijken of iemand een goedkoper/leuker/beter alternatief heeft voor ik mijn geld spendeer (en dan bedoel ik niet een illegale versie, dat is geen alternatief…)

  Ook iemand ervaring met virtualcd onder Vista 64bit?

  groetjes Edmond
 • [quote:f86999d3e9="Edmond Varwijk"]Ik zoek een programma om ISO's te laden als virtuele cd/dvd. VirtualCD ofzoiets dus.[/quote:f86999d3e9] Je zou kunnen checken of MagicDisc bruikbaar voor je is.
 • Inderdaad als het alleen om een virtuele cd/dvd speler gaat
  http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php?mode=ViewCategory&catid=5

  Om de ISO's te bekijken en ook te openen kun je ook Totalcommander en de plugins ervoor gebruiken, ook voor virtuele schijven.
 • http://www.free-downloads.net/downloads/Alcohol_52__Free_Edition/
 • Ja inderdaad zoiets als de Daemon Tools. MAar die worden nog wel eens van rootkittechnieken beschuldigd en in de goedkope versies zit allerhande softwarezooi die ik niet op mijn pc wil hebben. Daarom dat ik zonder er verder diep ingedoken te hebben, aan het kijken was naar alternatieven.

  120%, wist niet dat die ook iso's kan laden als virtuelecd. Klinkt ook niet slecht. Alcohol is volgens mij echter shareware, niet freeware. Maar geeft niet, als het goed is wil ik er wel voor betalen.

  groetjes Edmond
 • Bij mijn weten gebruiken beide dezelfde driver.

  http://www.daemon-tools.cc/dtcc/showthread.php?t=9581

  Een rootkit is toch echt wat anders.
 • [quote:fecd5b343d="Edmond Varwijk"]Ja inderdaad zoiets als de Daemon Tools. MAar die worden nog wel eens van rootkittechnieken beschuldigd en in de goedkope versies zit allerhande softwarezooi die ik niet op mijn pc wil hebben. Daarom dat ik zonder er verder diep ingedoken te hebben, aan het kijken was naar alternatieven.

  120%, wist niet dat die ook iso's kan laden als virtuelecd. Klinkt ook niet slecht. Alcohol is volgens mij echter shareware, niet freeware. Maar geeft niet, als het goed is wil ik er wel voor betalen.

  groetjes Edmond[/quote:fecd5b343d]
  Mijn link is 52%,en dat is de free edition
 • Ik gebruik zelf daemon tools. Maar ook bij diverse brandprogramma's zit wel zoiets. In ieder geval bij nero en alcohol. Ook bij iso tools als ultraiso en het al genoemde magiciso. Er is ook een eenvoudige van microsoft zelf:

  http://www.softwarepatch.com/windows/xpvirtualcd.html
 • Ik gebruik ook deamontools… werkt perfect…
 • Bij Daemontools moet je opletten dat je de sponsors niet mee installeert.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.