Vraag & Antwoord

OS Windows

windows gebruiken als SimPC

4 antwoorden
  • Hallo allemaal, Voor mijn vader ben ik op zoek naar een geschikte PC. Het mag een basisPC zijn, want hij wordt niet intensief gebruikt. Hij wordt gebruikt voor internetten, word, excel etc. Mijn vader is inmiddels de 70 gepasseerd en kan zich wel aardig met de PC redden, maar soms verschuiven er pictogrammen of mappen. Dat is niet handig! Nu hebben we gekeken naar [url]www.simpc.nl[/url] Het nadeel hiervan is dat je er niets aan kunt wijzigen. Ik vraag me bijvoorbeeld ook af of ik met M$ Word een bestand met de tekstverwerker van SimPC kan inlezen. Over het onderwerp SimPC is het volgende forum: [url]http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=149135&highlight=simpc[/url] Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar een eenvoudige PC. Nu vroeg ik me af of het mogelijk is om een PC met bijvoorbeeld windows 98 of XP te installeren; en op de een of andere manier te regelen dat bij het opstarten automatisch alles weer in de basisinstellingen komt te staan. Zelf denk ik aan Ghost of een ander image pakket. Graag ben ik benieuwd naar jullie reacties, zodat mijn vader binnenkort prettig kan spelen met een goed aparaat! Alvast bedankt!
  • Reborn kaartje erin. Of juztreboot. SimPC is (meen ik) een linux systeem, waar je zelf niets aan kunt/mag veranderen. Niet compatible met ms office iig.
  • Hallo Gerben, Dat ziet er leuk uit. Is het ook betaalbaar? Ik kan op internet geen prijzen vinden. Weet je wat zo'n kaartje kost? Alvast bedankt! :lol:
  • Ik weet zo geen winkel, maar je zou eens kunnen [url=http://www.google.nl/search?as_q=juzt+reboot&hl=en&newwindow=1&num=10&btnG=Google+Search&as_epq=&as_oq=&as_eq=&lr=&cr=&as_ft=i&as_filetype=&as_qdr=all&as_occt=any&as_dt=i&as_sitesearch=.nl&as_rights=&safe=off]zoeken[/url]. Levert bijvoorbeeld [url=http://www.icentralshop.nl/ProductDetails.aspx?HoofdCategorieId=Onderdelen&ItemCategoryID=Databeveiligingskaarten&ProductGroupID=Alle%20productgroepen&productID=NS00454271]deze winkel[/url] op.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.