Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Vista: irritant en instabiel

None
28 antwoorden
 • Hallo mensen, ik kom ff klagen over Windows Vista.
  1. Wij hebben thuis een netwerk. Ik kon lange tijd niet bij andere computers komen via mijn computer. Ik had alles geprobeerd, inclusief een diskette maken in Windows XP, waarmee je de internetinstellingen kan toepassen op andere Windows XP. Nik werkte. Vreemd genoeg kon ik wel internetten, terwijl ons internetverbinding via hetzelfde netwerk gaat. Gelukkig heeft toeval er een eind aan gemaakt.
  Pas geleden was de router omgevallen, waardoor hij losgekoppelt was geraakt van het stopcontact. Ik had daarna de router weer neergezet en de stekker er weer ingestopt. Op geen enkele computer was er nog internetverbinding. Ik moest de internet aansluitingen van de computers uitschakelen en weer inschakelen. Ook bij mijn computer moest dat. Resultaat: Mijn computer vindt ineens wél alle andere computers in het netwerk.

  2. Punkbuster (een anti-cheat-programma dat in sommige spellen ingebouwd zit) werkt wel bij sommige spellen (Battlefield 1942 en Battlefield Vietnam), maar bij andere spellen niet (Battlefield 2142). Elk spel heeft zijn eigen Punkbuster-versie, en aan sommige versies geeft Vista's overgevoelige bescherming te weinig toegang. Wat ik ook doe of download, niks wil werken.

  3. Vista's prestatie-index zegt telkens weer wat anders, zonder dat ik iets verander.

  4. Vista crashed vaker dan elke andere Windows die ik ooit eerder heb gezien. (Ik kan je garanderen, dat zijn ze bijna allemaal)

  5. Een hoop van mijn nog behoorlijk nieuwe, en soms nog gloednieuwe) apparatuur wil niet meer op Vista werken.

  6. Vista kost enorm veel meer vermogen dan nodig (en dan heb ik nog home basic)

  7. Vista doet vaak erg vaag. Je weet vast wel, als er erg weinig geheugen is, dan worden vaak aanvragen genegeert. Af en toe lijkt het alsof mijn geheugen krimpt. Het ene moment kan ik 25 internetpagina's openen, het volgende moment nog maar drie. En dan wil de rechter muisknop ook niet meer werken. Die werkt pas weer als ik twee pagina's heb afgesloten. En ik heb toch echt wel prima hardware.

  8. Microsoft update is niet compitable met Vista.

  9. De losse updates die ik dus maar download via downloadcentrum willen ook niet werken met Windows Vista.

  10. Bij elke muisklik vraagt Vista of ik door wil gaan.

  11. In de slaapstand zetten is onmogelijk, afmelden is zeer moeilijk en afsluiten kan alleen door het aan/uit knopje op mijn computer in te drukken of via VBScript. De gewone knopjes in het start-menu maken alleen mijn beeldscherm zwart. Als ik met mijn muis beweeg zie ik weer mijn buraeublad.

  12. Ik heb wat onderzoek gedaan naar mijn problemen, en de conclusie is: de ene computer werkt keurig, de ander heeft weer bepaalde problemen, en weer een ander heeft die problemen niet, maar heeft zelf weer andere problemen. Geen enkele Vista-systeem is gelijk.

  13. Ik heb een keer mijn problemen gemeld bij Microsoft en ik ben erover gebeld. Die lui daar bij die helpdesk kunnen er niks van. Wat ze ook zeggen, het helpt niet en de meeste dingen had ik zelf wel kunnen bedenken.

  14. Alles is makkelijker en sneller, het duurt alleen een half uur om die makkelijke en snelle dingen te vinden. Doe mij dan maar liever weer net zo moeilijk als Windows XP.

  15. Halo 2 werkt alleen op Vista, dat hebben die lui expres gedaan zodat als je Halo 2 op je pc wil, je Vista wel moet kopen. Met illegale updates is het wel mogelijk om op XP te spelen.

  16. Alweer zinloos: DirectX 10 is alleen beschikbaar voor Vista.

  17. Elk spel kost 1,5 X meer vermogen in Vista dan in Windows XP

  18. Die mensen daar zijn lui. Ze vieren daar vakantie en wachten eeuwen met hun Service Pack.

  19. Heb je OneLiveCare der eenmaal op, dan krijg je hem bijna niet meer weg.

  20. Mijn webcam wil niet werken in Vista. Zonder dat ik de driver installeer werkt ie niet, installeer ik hem wel, werkt ie nog steeds niet. Ik heb toch echt de driver voor Vista 32bits gedownload. En mijn versie van Vista is Home Basic 32 bits. En al mijn hardware is ook 32 bits.

  21. Mijn computer ziet USB 2.0 poorten als USB 1.1, oftewel mijn USB 2.0 poorten werken net zo sloom als USB 1.1

  22. Sommige programma's die ik moet gebruiken voor mijn school werken niet
 • Leuk he, microsoft? Zo'n lange lijst. En dat zijn alleen nog maar MIJN problemen. :evil:
 • ik vraag mij af waarom je eigenlijk vista heb ge installeerde.
  en ja je moet natuurlijk wel een vista ready pc hebben .
 • Vista stond er standard op.
 • [quote:a3c9cb7126="marco.meijer"]Vista stond er standard op.[/quote:a3c9cb7126] dan haal je dat er toch af .
  en ja jammeren helpt niet .
  daar voor moet je zijn bij de laptop fabrikant en bij ms
 • Mja, ben er mee bezig, maar ik moet eerst een manier zien te vinden om mijn persoonlijke spul ergens onder te brengen tijdens de verbouwing. En ja, dat zijn aardig wat gigs. Waar laat je dat? Ik ben niet zo rijk dat ik zo ff een externe harde schijf kan kopen.
 • [quote:e28702bffe="marco.meijer"]Mja, ben er mee bezig, maar ik moet eerst een manier zien te vinden om mijn persoonlijke spul ergens onder te brengen tijdens de verbouwing. En ja, dat zijn aardig wat gigs. Waar laat je dat? Ik ben niet zo rijk dat ik zo ff een externe harde schijf kan kopen.[/quote:e28702bffe] brand alles op een paar dvd's met aconis true image
 • [quote:a8ba0d6a0b="marco.meijer"]

  3. Vista's prestatie-index zegt telkens weer wat anders, zonder dat ik iets verander.

  [/quote:a8ba0d6a0b]

  Dat slaat sowieso nergens op, niets van aantrekken dus.

  4. Vista crashed vaker dan elke andere Windows die ik ooit eerder heb gezien. (Ik kan je garanderen, dat zijn ze bijna allemaal)  Valt best mee hoor ! Hier loopt Vista vrij stabiel !

  6. Vista kost enorm veel meer vermogen dan nodig (en dan heb ik nog home basic)  Ik heb Vista Ultimate Upgrade voor 22.50 Euro LEGAAL Gekocht (via Slim, voor Studenten)

  8. Microsoft update is niet compitable met Vista.  Wel.

  9. De losse updates die ik dus maar download via downloadcentrum willen ook niet werken met Windows Vista.  Wel

  10. Bij elke muisklik vraagt Vista of ik door wil gaan.  Dat heet UAC, dat kun je uitzetten

  11. In de slaapstand zetten is onmogelijk, afmelden is zeer moeilijk en afsluiten kan alleen door het aan/uit knopje op mijn computer in te drukken of via VBScript. De gewone knopjes in het start-menu maken alleen mijn beeldscherm zwart. Als ik met mijn muis beweeg zie ik weer mijn buraeublad.  Dat ligt toch echt aan jou, hier werkt alles toppie

  12. Ik heb wat onderzoek gedaan naar mijn problemen, en de conclusie is: de ene computer werkt keurig, de ander heeft weer bepaalde problemen, en weer een ander heeft die problemen niet, maar heeft zelf weer andere problemen. Geen enkele Vista-systeem is gelijk.  Tja verschil in hardware he


  14. Alles is makkelijker en sneller, het duurt alleen een half uur om die makkelijke en snelle dingen te vinden. Doe mij dan maar liever weer net zo moeilijk als Windows XP.  Wat weerhoudt je ervan om terug naar XP te gaan ?

  15. Halo 2 werkt alleen op Vista, dat hebben die lui expres gedaan zodat als je Halo 2 op je pc wil, je Vista wel moet kopen. Met illegale updates is het wel mogelijk om op XP te spelen.  Dan zie ik het probleem niet ;)

  16. Alweer zinloos: DirectX 10 is alleen beschikbaar voor Vista.  Dat is idd de reden dat ik Vista hebt… marketing truuk heet zoeits

  17. Elk spel kost 1,5 X meer vermogen in Vista dan in Windows XP  Komt door alle eye candy die je aan hebt staan (Sidebar, Aero en die onzin)

  18. Die mensen daar zijn lui. Ze vieren daar vakantie en wachten eeuwen met hun Service Pack.  Ze moeten zoveel fixxen in hun service pack, dat het gewoon lang duurt… Windows is buggy.

  19. Heb je OneLiveCare der eenmaal op, dan krijg je hem bijna niet meer weg.  Wie zet er nou ook een microsoft antivirusscanner op z'n pc dat je microsoft product moet beschermen tegen virussen.

  21. Mijn computer ziet USB 2.0 poorten als USB 1.1, oftewel mijn USB 2.0 poorten werken net zo sloom als USB 1.1

  Hoe oud is je mainboardje ? Compatible met vista ?
 • Alsof ik Geert Wilders over migranten hoor.

  Een deel van wat je zegt is bewijsbare onzin. Ik heb me voorgenomen geen inhoudelijke argumentatie met Vistahaters meer aan te gaan. Je hebt schijnbaar een foute installatie van Vista of helemaal de verkeerde hardware. Ik vind dat nog geen 'recht geven' onwaarheden te verkondigen.

  Dus: kopie maken van je waardevolle spul en Vista eraf. Ik geniet hier op 3 verschillende systemen met een diversiteit aan oude en nieuwe hardware dagelijks van m'n Vista Home Premium en Ultimate. Alles werkt. :wink:
 • [quote:325dcaf50d="marco.meijer"]
  6. Vista kost enorm veel meer vermogen dan nodig (en dan heb ik nog home basic)

  Ik heb Vista Ultimate Upgrade voor 22.50 Euro LEGAAL Gekocht (via Slim, voor Studenten)

  Wat weerhoudt je ervan om terug naar XP te gaan ?
  17. Elk spel kost 1,5 X meer vermogen in Vista dan in Windows XP


  Komt door alle eye candy die je aan hebt staan (Sidebar, Aero en die onzin)

  Wat voor moederbord heb je eigenlijk? Is ie wel compatible
  [/quote:325dcaf50d]
  Met vermogen bedoel ik performance
  Niks weerhoud me er nog van naar XP te gaan
  Ik heb helemaal geen eyecandy aanstaan. En ik zei al ik heb home basic, die heb geen aero.
  Mijn moederbord is volgens mij niet zo oud. Bovendien stond Vista er standard op. Die lui van Packard Bell bouwen al jarenlang pc's. Dan mmoeten ze ondertussen wel verstand hebben van compatibaliteit.
 • [quote:ca56f8a521="marco.meijer"]Die lui van Packard Bell … moeten ondertussen wel verstand hebben van compatibaliteit.[/quote:ca56f8a521]

  :lol: :lol: Packard Bell is alleen gefocust op "Hoe verdien ik zoveel mogelijk geld aan een overjarig systeem".
 • [quote:176a40dbec="THE_GAME_MEN!"][quote:176a40dbec="marco.meijer"]Die lui van Packard Bell … moeten ondertussen wel verstand hebben van compatibaliteit.[/quote:176a40dbec]

  :lol: :lol: Packard Bell is alleen gefocust op "Hoe verdien ik zoveel mogelijk geld aan een overjarig systeem".[/quote:176a40dbec]

  Dat overjarige systeem werkt redelijk. Nou okee, als je er een koopt is ie in het begin bijna alleen geschikt voor een beetje internetten, maar een paar kleine upgrades, en voilla, Crysis spele!!!!!
  Pc is nie duur en die paar kleine uitbreidingen ook niet.
  Nie meer dan, schatting 400 euro. Natuurlijk kan ie niet tippen aan een 5000 euro pc, maar het is redelijk goed, maar toch goedkoop.
 • [quote:f4268bcf3f="marco.meijer"][ Nou okee, als je er een koopt is ie in het begin bijna alleen geschikt voor een beetje internetten [b:f4268bcf3f]maar een paar kleine upgrades[/b:f4268bcf3f][/quote:f4268bcf3f]
  Daar heb je het al… upgraden..
  Maar we gaan offtopic. Vista is minder buggy dan ik had verwacht, das nog steeds mijn mening
 • ik vind vista goed werken en zeker niet zo slecht .
  maar de stap voor veel mensen is te groot .
  en toch wordt het verkocht aan die groep.
  die gaat achter af zeiken dat het niet loopt .
  de meeste problemen zijn onwetendheid.
  er zien veel systemen die op het randje VISTA Certified zijn .
  de groep die ik aanhaal staart zich blind op Aero Glass Vista Sidebar
  en andere gadgets .
  er moet nog veel puin geruimd worden worden voor dat het echt op elke pc loopt .
 • [quote:b740c6d1e4="marco.meijer"]Hallo mensen, ik kom ff klagen over Windows Vista.[/quote:b740c6d1e4]

  Wist niet dat wij hier voor op aarde waren, maar afijn, je bent welkom.

  [quote:b740c6d1e4="marco.meijer"]1. Wij hebben thuis een netwerk. … Pas geleden was de router omgevallen, … Mijn computer vindt ineens wél alle andere computers in het netwerk.[/quote:b740c6d1e4]

  En wat is de relatie met Vista? Ik zie em niet.

  [quote:b740c6d1e4="marco.meijer"]2. Punkbuster (een anti-cheat-programma dat in sommige spellen ingebouwd zit) werkt wel bij sommige spellen (Battlefield 1942 en Battlefield Vietnam), maar bij andere spellen niet [/quote:b740c6d1e4]

  Je, en? Ik vermoed dat jij hier de gene bent die niet-vista-compatibele programma's op Vista draait. Is dat de schuld van Vista?

  Compatibiliteitsmodus al geprobeerd?

  [quote:b740c6d1e4="marco.meijer"]3. Vista's prestatie-index zegt telkens weer wat anders, zonder dat ik iets verander.[/quote:b740c6d1e4]

  Mee eens.

  [quote:b740c6d1e4="marco.meijer"]4. Vista crashed vaker dan elke andere Windows die ik ooit eerder heb gezien. (Ik kan je garanderen, dat zijn ze bijna allemaal)[/quote:b740c6d1e4]

  Nou hier niet. Ik ken geen WIndows die zo stabiel is. op de 1 jaar oude AMD 64bit is ie niet stuk te krijgen maar ook op de oude P4 met 1GB RAM, draait ie goed.

  [quote:b740c6d1e4="marco.meijer"]5. Een hoop van mijn nog behoorlijk nieuwe, en soms nog gloednieuwe) apparatuur wil niet meer op Vista werken.[/quote:b740c6d1e4]

  Drivers zoeken. Drivers zijn de verantwoordelijkheid van de maker van de hardware. Die zijn al sinds de PDC2003 geinformeerd over nieuwe drivers en drivermodellen. Dat ze dan vervolgens niets doen met die info of gewoon bestaande klanten negeren, is niet de schuld van Vista lijkt mij.

  Ik heb trouwens niet jouw ervaring. Ik heb 1 softwareprogramma wat echt niet wil doen wat ik wil, de software van mijn hartslagmeter. Verder werkt alle soft- en hardware.

  [quote:b740c6d1e4="marco.meijer"]6. Vista kost enorm veel meer vermogen dan nodig (en dan heb ik nog home basic)[/quote:b740c6d1e4]

  Onzin. Vista kost het vermogen dat Vista kost. Hoe kan dat nou meer zijn dan nodig? Dan wat jij nodig vindt? Of wat XP nodig had? Of DOS4.0? OS/2? Linux kernel 1.2? Dit is een brakke redenatie.

  [quote:b740c6d1e4="marco.meijer"]7. Vista doet vaak erg vaag. Je weet vast wel, als er erg weinig geheugen is, dan worden vaak aanvragen genegeert. Af en toe lijkt het alsof mijn geheugen krimpt. Het ene moment kan ik 25 internetpagina's openen, het volgende moment nog maar drie. En dan wil de rechter muisknop ook niet meer werken. Die werkt pas weer als ik twee pagina's heb afgesloten. En ik heb toch echt wel prima hardware.[/quote:b740c6d1e4]

  Klinkt me eerder toe dat jouw pc aan de ondergrens van wat Vista nodig heeft, zit. Of je hebt teveel andere software actief. Vista is maar het besturingssysteem van je pc, er is zoveel meer dat meespeelt dat je dit zo niet maar kunt zeggen.

  [quote:b740c6d1e4="marco.meijer"]8. Microsoft update is niet compitable met Vista.[/quote:b740c6d1e4]

  Onzin. WIndows Update zit gewoon in Vista. Vermoed dat jij naar die website gaat. Dat moet je niet doen. Je moet de ingebouwde WIndows Update kiezen en dan de functie dat je ook andere Microsoft producten wilt updaten, inschakelen.

  [quote:b740c6d1e4="marco.meijer"]9. De losse updates die ik dus maar download via downloadcentrum willen ook niet werken met Windows Vista.[/quote:b740c6d1e4]

  Dat is ook niet zo bedoeld. Je moet de ingebouwde update functie gebruiken.

  [quote:b740c6d1e4="marco.meijer"]10. Bij elke muisklik vraagt Vista of ik door wil gaan.[/quote:b740c6d1e4]

  Ja dat vraag ik me bij al jouw klachten ook af. Dus ik kan me dat van Vista goed voorstellen. ;)

  [quote:b740c6d1e4="marco.meijer"]11. In de slaapstand zetten is onmogelijk, afmelden is zeer moeilijk en afsluiten kan alleen door het aan/uit knopje op mijn computer in te drukken of via VBScript. De gewone knopjes in het start-menu maken alleen mijn beeldscherm zwart. Als ik met mijn muis beweeg zie ik weer mijn buraeublad.[/quote:b740c6d1e4]

  Het zit gewoon fout in jouw installatie. Je gelooft toch zelf niet dat Microsoft een product in de winkel legt met een Slaapstand en een knop Afmelden die het echt niet doen. Je moet gewoon de Vista installatie op jouw pc glad gaan strijken.

  [quote:b740c6d1e4="marco.meijer"]12. Ik heb wat onderzoek gedaan naar mijn problemen, en de conclusie is: de ene computer werkt keurig, de ander heeft weer bepaalde problemen, en weer een ander heeft die problemen niet, maar heeft zelf weer andere problemen. Geen enkele Vista-systeem is gelijk.[/quote:b740c6d1e4]

  Geldt ook voor Linux.
  Voor OS/2
  Voor eComStation
  Voor BeOS
  Voor Cyllable

  Wat is er nu nieuws aan deze melding? Daar heb ik ook geen onderzoek voor nodig. Sorry hoor, maar dit gaat echt nergens over.

  [quote:b740c6d1e4="marco.meijer"]13. Ik heb een keer mijn problemen gemeld bij Microsoft en ik ben erover gebeld. Die lui daar bij die helpdesk kunnen er niks van. Wat ze ook zeggen, het helpt niet en de meeste dingen had ik zelf wel kunnen bedenken.[/quote:b740c6d1e4]

  Kan ik niet beoordelen. Vermoed trouwens dat jij een OEM versie van Vista hebt en geen echte winkelversie, maar dus 1 die bij jouw pc hoort en is meegeleverd. Dan moet je voor problemen niet bij Microsoft zijn maar bij de leverancier van jouw pc. Die heeft de ondersteuning van Windows dan van Microsoft overgenomen en kan daarom WIndows goedkoper leveren.

  [quote:b740c6d1e4="marco.meijer"]14. Alles is makkelijker en sneller, het duurt alleen een half uur om die makkelijke en snelle dingen te vinden. Doe mij dan maar liever weer net zo moeilijk als Windows XP.[/quote:b740c6d1e4]

  Hoe oud ben je? Je hebt volgens mij gewoon nog veel te weinig tijd genomen om Vista te leren kennen. Je had vermoed ik liever een Windows XP2 gehad ipv een toch redelijk echt veranderd besturingssysteem zoals Vista.

  [quote:b740c6d1e4="marco.meijer"]15. Halo 2 werkt alleen op Vista, dat hebben die lui expres gedaan zodat als je Halo 2 op je pc wil, je Vista wel moet kopen. Met illegale updates is het wel mogelijk om op XP te spelen.[/quote:b740c6d1e4]

  Tsja. maar wat is nu het probleem? Halo2 werkt op Vista. Is dat dan ook alweer niet goed? Lijkt me toch prima. Het werkt.

  En dat jij dan illegale "updates" gaat gebruiken om em "op je pc" (vermoed dat je onder XP bedoelt) te gebruiken, geeft mij wel een indicatie over de oorzaak van alle andere problemen die je noemt.

  [quote:b740c6d1e4="marco.meijer"]16. Alweer zinloos: DirectX 10 is alleen beschikbaar voor Vista.[/quote:b740c6d1e4]

  Leg mij nou eens uit, waarom het daarom zinloos is.

  Voor Windows 3.11 is er nooit een Taakbalk verschenen. Is de Taakbalk daarom zinloos?

  [quote:b740c6d1e4="marco.meijer"]17. Elk spel kost 1,5 X meer vermogen in Vista dan in Windows XP[/quote:b740c6d1e4]

  Hoe heb je dat gemeten? Welk vermogen bedoel je trouwens?

  [quote:b740c6d1e4="marco.meijer"]18. Die mensen daar zijn lui. Ze vieren daar vakantie en wachten eeuwen met hun Service Pack.[/quote:b740c6d1e4]

  :) Je bent zo grappig soms.

  [quote:b740c6d1e4="marco.meijer"]19. Heb je OneLiveCare der eenmaal op, dan krijg je hem bijna niet meer weg.[/quote:b740c6d1e4]

  Ja dat is slecht.

  [quote:b740c6d1e4="marco.meijer"]20. Mijn webcam wil niet werken in Vista. Zonder dat ik de driver installeer werkt ie niet, installeer ik hem wel, werkt ie nog steeds niet. Ik heb toch echt de driver voor Vista 32bits gedownload. En mijn versie van Vista is Home Basic 32 bits. En al mijn hardware is ook 32 bits.[/quote:b740c6d1e4]

  Daarom hoeft het nog niet de schuld van Vista te zijn. Kan ook de camera zijn, een slechte driver, etc.

  [quote:b740c6d1e4="marco.meijer"]21. Mijn computer ziet USB 2.0 poorten als USB 1.1, oftewel mijn USB 2.0 poorten werken net zo sloom als USB 1.1[/quote:b740c6d1e4]

  Tsja. He heb je dat gemeten? De snelheid van de poort wordt niet alleen door het OS bepaalt. Sterker nog, die bepaalt dat ongeveer helemaal niet. Stel je hebt een hele snelle USB 4.0 poort. En toch is ie langzaam. Is dat dan de schuld van Windows Vista of van de harde schijf die de gegevens niet snel genoeg kan lezen en aanleveren bij die USB 4.0 poort? Of van de virusscanner die alle gegevens scant voor hij ze de deur uitlaat en die niet sneller werkt dan 1 Mbit per seconde ongeacht welk OS en hoeveel RAM en processorkracht hij ter beschikking heeft.

  [quote:b740c6d1e4="marco.meijer"]22. Sommige programma's die ik moet gebruiken voor mijn school werken niet[/quote:b740c6d1e4]

  ZIjn die programma's Vista-compatibel dan? Of gebruik jij gewoon XP of nog oudere versies, op Vista?

  groetjes Edmond
 • [quote:b205923de6="Edmond Varwijk"][quote:b205923de6="marco.meijer"]Hallo mensen, ik kom ff klagen over Windows Vista.[/quote:b205923de6]

  Wist niet dat wij hier voor op aarde waren, maar afijn, je bent welkom.

  groetjes Edmond[/quote:b205923de6]

  You just made my day :lol:
 • Good story Edmond! Je hebt de zaak uiteengerafeld, daar waar ik er de moeite niet meer voor wil doen.
 • Ik heb sinds maart vista ultimate draaien en heb nog niet 1 enkel probleem gehad (met 2 Gb. geheugen) Straks nog ff Sp1 eroverheen en dan zullen alle problemen opgelost zijn. Ik kan niet begrijpen dat er zoveel mensen klagen…immers vista is toch voor iedereen hetzelfde :wink:

  Groet Aat
 • [quote:a3bf4d5ebf="marco.meijer"]Leuk he, microsoft? Zo'n lange lijst. En dat zijn alleen nog maar MIJN problemen. :evil:[/quote:a3bf4d5ebf]

  waar het wel zo is dat 90% v/d problemen aan jou zelf ligt..
  mensen zijn veels te makkelijk het op MS af te schuiven..

  draai hier ruim een half jaar vista op een niet echt vista compatible systeem (1,25GB ram + 1.92Ghz + Geforce 6800 128MB)
  en tot op heden alleen last gehad van traag kopieeren (en das gefixt door een patch)

  even op 1 ding ingaan:
  [quote:a3bf4d5ebf]
  11. In de slaapstand zetten is onmogelijk, afmelden is zeer moeilijk en afsluiten kan alleen door het aan/uit knopje op mijn computer in te drukken of via VBScript. De gewone knopjes in het start-menu maken alleen mijn beeldscherm zwart. Als ik met mijn muis beweeg zie ik weer mijn buraeublad.
  [/quote:a3bf4d5ebf]

  je weet dat in het vista menu de standaard instelling van de knoppen staan op lock en standby?
 • [quote:f8a1917ab4]Microsoft update is niet compitable met Vista[/quote:f8a1917ab4]

  Ik pak er maar even 1 uit, grotere onzin heb ik nog nooit gehoord. Microsofts update zit in Vista zelf en je hoort en hoeft helemaal niet meer naar de update-pagina.Hier draait Vista Premium al vanaf Feb 2007 op wat kleine driverproblemen in het begin na Zeer Stabiel en Razend Snel.Ik word een beetje moe van dit soort onzin.

  Joopat

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.